Újabb aggasztó jel: Katalin hercegné nem viseli jegygyűrűjét a photoshopolt képen

2024. március 12.
Katalin hercegné „visszatérő” anyák napi képe először a Photoshop-bakik miatt került a figyelem középpontjába, most azonban egy másik aggasztó részletre is fény derült: a hiányzó jegygyűrűre.
Katalin hercegné teljesen összetört a durva zaklatás miatt

Hiába történt meg várva várt „visszatérése”, még mindig nem ült el a botrány Katalin hercegné körül. A walesi hercegné januárban esett át egy tervezett hasi műtéten, majd az ezt követő kórházi lábadozás után egészen március 5-ig nem lehetett nyilvánosan látni őt. Bár a palota korábban egyértelműen közölte, hogy Katalin hercegné húsvétig nem fog visszatérni hivatalos feladataihoz, egyre vadabb összeesküvés-elméletek kezdtek el keringeni az ügy körül – sokan rosszat sejtettek például, amikor Vilmos herceg váratlanul, személyes okokra hivatkozva mondott le egy protokolleseményt.

Március 10-én, anyák napja alkalmáról tavaly karácsonyi szereplése óta az első hivatalos fotó is publikálásra került Katalin hercegnéről, a György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel közös kép azonban végül több kérdést vetett fel, mint amennyit tisztázott. Hamar észrevették ugyanis, hogy a képen több helyen is gyenge minőségű photoshopos manipuláció nyomai fedezhetőek fel – ezek olyannyira látványosak voltak, hogy több nagy fotóügynökség le is vette a képet. Végül maga Katalin hercegné öntött tiszta vizet a pohárba, aki elnézést kérte a hibákért és közölte, hogy ő maga próbált utómunkázni a képen.

Van azonban egy másik részlet is Katalin hercegné anyák napi fotóján, ami aggodalomra adhat okot: a hiányzó jegygyűrűje. Katalin hercegné 2002-es eljegyzésük óta mindig viseli a Vilmostól kapott ikonikus gyémánt és zafír köves gyűrűt, ezért nagyon meglepő, hogy éppen a nagy visszatérését bejelentő képen nem látni az ujján. Az apró részlet sokak szerint annyira bizarr, hogy az emberek egy része meg van róla győződve, nem valódi fotóról, hanem AI-generálta képről van szó. Egyelőre sem Katalin hercegné, sem a palota nem reagált a hiányzó gyűrűre, így a kérdések tisztázása még egy ideig várat magára.

Forrás: Marie Claire US Fotó: Getty Images