Katalin hercegné boldog és egészséges? Egy forrás részleteket árult el

2024. március 18.
Katalin hercegné körül az elmúlt hetekben számos összeesküvés-elmélet látott napvilágot, azonban a hétvégén látták először a hasi műtétje óta. Egy szemtanú szerint a walesi hercegné boldognak, egészségesnek és kipihentnek tűnt.
Katalin walesi hercegné első fotó

Nem túlzás azt állítani, hogy egy egész világ izgult a walesi hercegné állapota miatt, főleg a pár héttel ezelőtti Photoshop-botrány óta, amely kapcsán nem kevés összeesküvés-elméletet született. Akadtak olyanok, akik úgy vélték, hogy a walesi hercegné kómában van, némelyikük pedig a halálhírét terjesztették. A források szerint ennek ellenére Katalint boldognak, egészségesnek és kipihentnek látták.

Katalin hercegné most szombaton ismét megjelent a nyilvánosság előtt. Vilmost és Katalint Windsorban, az Adelaide-házukhoz közel lévő farmboltban látták. Egy szemtanú pedig be is számolt az eseményekről. 

Az elterjedt pletykák után nagyon meglepődtem, amikor megláttam őket. Katalin Vilmossal ment bevásárolni és láthatóan boldognak tűnt, ráadásul jól is nézett ki” – meséli a forrás, majd hozzátette azt is, miszerint ez egy jó jel, hiszen ezek szerint a walesi hercegné már elég erős ahhoz, hogy boltba menjen. A szemtanú elmondása alapján a gyerekek nem tartottak velük. Habár a párról nem készültek hivatalos fotók a magánéletük tiszteletben tartása végett, megjelenésük biztató jele annak, hogy Katalin hercegné húsvétkor valóban visszatér feladataihoz. 

Az értesülések szerint a walesi hercegné nem zárta ki annak lehetőségét sem, hogy húsvét vasárnapján visszatérjen a nyilvánosság elé és csatlakozzon a hagyományos körúti sétához. Egy palotai forrás szerint ezzel kapcsolatban még nem kaptak megerősítést a hercegné részéről. 

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images