Gal Gadot titkos terhessége után életet adott negyedik gyermekének

2024. március 07.
Gal Gadot bejelentette, hogy megszületett negyedik gyermeke: terhességét ezúttal sikerült végig titokban tartania, de utólag elárulta, hogy „nem volt egyszerű” időszak.
gal-gadot

Mindenkit meglepett Gal Gadot nagy bejelentése, aki teljes titokban lett újra édesanya! A színésznő Instagram-oldalán osztotta meg a nagy hírt rajongóival: a megható fotón a Wonder Woman sztárja magához öleli az apró, takaróba bugyolált újszülöttet, aki egy aprócska rózsaszín sapkát visel. Ahogyan ebből is sejteni lehet, Gal Gadotnak ismét lánya született: a poszt szövegében is megerősítette, hogy negyedszerre is kislánynak adott életet, és később még viccelt is vele, hogy a baba olyan házba érkezik, ami „tele van lányokkal”, bár még hozzátette, „azért az apukád is elég jó fej”.

Gal Gadot egyébként azt is elárulta, hogy nem volt egyszerű a negyedik terhessége, bár egyelőre nem osztott meg ennél több részletet a teljesen titokban tartott várandósságáról. A színésznő azt is megosztotta a világgal, hogy a kislányt Orinak hívják, ami héberül annyit tesz, „az én fényem”.

Titkos terhesség

Gal Gadotnak sikerült végig titokban tartania a terhességét – friss posztja alatt is rengeteg értetlenkedő komment sorakozik, hiszen ezúttal nem lehetett várandósan látni a színésznőt. Gal Gadotnak 2021 júliusában született meg harmadik gyermeke, Daniella, aki Mayát és Almát követte a családban. A lányok apja Jaron Varsano izraeli üzletember, aki már 2008 óta Gal Gadot férje. Gal Gadot egyébként korábban már többször bepillantást engedett családi életükbe: megmutatta például, hogyan altatja táncolva babáját, de azt is elárulta, hogy közös meditációval nyugtatja lányait. Bízunk benne, hogy hamarosan még több családi fotót posztol – immár a kis Orival együtt.

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images