Kiderült, hova vonult el pihenni Katalin hercegné, miután bejelentette, hogy rákos

2024. április 06.
Katalin walesi hercegné és családja távol a kíváncsi szemektől, vidéken elvonulva tölti ezeket a heteket.
katalin-hercegne-tokeletes-oszi-ruha

Nem sokkal azután, hogy március 22-én videoüzenetben jelentette be a világnak, hogy rákot diagnosztizáltak nála, a walesi hercegné és családja – férje, Vilmos herceg, valamint a gyerekek, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg – a norfolki Sandringham birtokon lévő Anmer Hall nevű vidéki otthonukba utazott. Katalin hercegné a múltban már beszélt arról, hogy családja mennyire szeret ott tartózkodni, távol a mindennapoktól, élvezni a természetet, játszani és elmenekülni kicsit a királyi élet elől.

Katalin hercegné idei legjobb szettjei

Azt is tudni lehet, hogy jelenleg mindhárom gyerek a húsvéti szünidejét tölti, Katalin tehát száz százalékban a pihenésre koncentrálhat, miközben a gyereki közelében lehet. „Biztos vagyok benne, hogy Katalin hercegné mindent megtesz azért, hogy bekapcsolódhasson a játékba, és minél több időt töltsön a gyerekeivel a szabadban” – mondta Jennie Bond királyi tudósító.

Dickie Arbiter királyi szakértő azt is elmondta, hogy véleménye szerint kifejezetten bölcs dolog volt Katalin hercegnétől, hogy késleltette a rákdiagnózisának bejelentését, hogy összehangolja azt a gyerekei húsvéti iskolai szünetével – csak akkor mondta el a nagyközönségnek, amikor ő és Vilmos biztosítani tudta, hogy távol legyenek a kíváncsi osztálytársak kérdéseitől. „Katalin helyesen döntött, amikor először a családdal és a gyerekekkel beszélt, majd a világnak is elmondta, hogy mi a baja, milyen kezelést kap, és hogy egyre erősebb, és reméli, hogy hamarosan visszatérhet” – mondta.

A szakértők szerint Katalin hercegné és családja elsősorban nem a betegségről beszélgetnek, hanem igyekeznek jól érezni magukat egymás társaságában. 

Forrás: marieclaire.com