Harry herceg nagyon megbánhatta, amit Katalinnal tett

2024. április 05.
Harry herceg meglehetősen élesen fogalmazott Katalin hercegnéről memoárjában és több interjúban is – ma azonban már valószínűleg inkább visszaszívná ezeket.
Harry herceg meglepő szavakat suttogott a koronázás alatt

Bár erről a szálról esik talán a legkevesebb szó, Meghan Markle-lel való házassága után Harry hercegnek testvére feleségével, Katalin hercegnével is fokozatosan megromlott a (korábban nagyon is baráti, sőt, sokak szerint szinte testvéri) kapcsolata. Harry herceg hírhedt memoárjában részletesen is leírt néhány incidenst, és többször meglehetősen élesen fogalmazott Katalin hercegnével kapcsolatban. 

A könyvben például felfed egy üzenetváltást Meghan és Katalin hercegné között, melyben Katalin arra panaszkodott, hogy Sarolta nem kapott megfelelő koszorúslányruhát. Meghan állítólag megpróbálta megnyugtatni Katalin hercegnét, közölve, hogy egy szabó segít majd az igazításban, és próbálta elmagyarázni a hercegnének, hogy jelenleg az apja körüli botránnyal van elfoglalva. De Harry herceg elmondása szerint Katalin hercegné hűvös stílusban tovább ütötte a vasat a ruhával kapcsolatban, amitől Meghan „sírva is fakadt”.

Egy másik eset szerint, amit Harry herceg kiemel, Katalin hercegné állítólag „grimaszolt”, mikor Meghan kölcsönkérte a szájfényét és még „ki is rázta a hideg”, mikor a sussexi hercegné ujjbegyeiről felvitt belőle az ajkára. Harry herceg említ még egy történetet, melyben szerinte Katalin hercegné és Vilmos herceg „nekirontott” Meghannak egy vacsorapartin, amiért nem kért bocsánatot Katalintól. A páros szerint Meghannak azért kellett volna elnézést kérnie, mert korábban azzal piszkálta Katalin hercegnét, hogy a „terhes agya” miatt felejtett el egy fontos időpontot. Harry elmondása szerint testvére egy ponton még fel is pattant és ujját Meghan arca elé tolva kiáltotta, hogy milyen bunkón viselkedett Harry herceg felesége.

Megbánt szavak

A brit királyi családdal foglalkozó szakértő,  Duncan Lacrombe szerint Harry herceg most minden bizonnyal legszívesebben visszaszívná a könyvet. Lacrombe azt mondja, Harry herceg nagyon is érzékeny alkat, aki hajlamos a megbánásra, így Katalin hercegné friss diagnózisának fényében már biztosan nem fogalmazna így a hercegnéről. A szakértő hozzátette, Katalin hercegné korábban olyan volt Harrynek, mint a nővére,  így nem lenne meglepő, ha mostanában nagyon fájna neki, hogy ennyire megromlott a kapcsolatuk.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images