Kamilla királyné ezzel az apró gesztussal fejezte ki Katalin felé a támogatását

2024. március 21.
Katalin hercegné állapotával kapcsolatban az elmúlt hetekben számos összeesküvés-elmélet látott napvilágot, azonban Kamilla királyné egy jelképes gesztussal fejezte ki a walesi hercegné felé a támogatását.
Kamilla királyné így fejezte ki Katalin felé a támogatását

Az elmúlt hetekben számos összeesküvés-elmélet kapott lángra, kezdve a Katalin hercegné körül uralkodó Photoshop-botránnyal, majd a windsori Farm Shopban készül fotókról, amelyről azt állították, hogy valójában a walesi hercegné hasonmása szerepel rajta. Kamilla királyné apró gesztusával azonban biztosította Katalint a támogatásáról. 

A királyné szerdán látogatott el a Man-szigetre, ahol kabátján egy hatalmas brosst viselt, amely zafírból és gyémántból készült. A 76 éves Kamilla királyné által viselt brossnak történelmi jelentősége van, ugyanis az ékszer még Viktória királynőé volt. A csillogó gyémánt berakásokkal ellátott kék ékszer azonban meglehetősen hasonlít Katalin hercegné eljegyzési gyűrűjére, amellyel a királyné vélhetően a walesi hercegnő támogatását szerette volna kifejezni. A hasonlóság pedig nem véletlen. Maxwell Stone ékszerszakértő szerint az említett bross legalább negyvenkarátos. A darab még Albert-herceg megbízásából készült és nagyjából 8 millió fontot, azaz több mint 3 és fél milliárd forintot ér.

Katalin hercegné eljegyzési gyűrűje

Katalin hercegné eljegyzési gyűrűje

„Állítólag ez a darab ihlette Katalin hercegné eljegyzési gyűrűjének tervezését is, amelyet eredetileg Diana hercegnő kapott Károlytól” –mondta. 

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images