Britney Spears újra a mentális összeomlás szélén áll – mentőt hívtak hozzá

2024. május 03.
Britney Spears heves vitába keveredett párjával, Paul Richard Solizszal, amelynek következtében az énekesnő állítólag megsérült. A szemtanúk azt mondják, hogy Britney aggasztó viselkedése miatt mentőt hívtak hozzá.
Nyilvánosan pofozták fel Britney Spearst - földre esett az ütéstől

Az utóbbi időben egyre aggasztóbb híresztelések jelentek meg Britney Spears állapotával kapcsolatban, kezdve a memoárjából kiderült felkavaró részletektől egészen a válásáig. Tavaly nyár végén derült ki, hogy Britney és férje egy év házasság után beadják a válókeresetet. Az énekesnő nem sokkal később egyre több vad, zavarba ejtő és megmagyarázhatatlan bejegyzést töltött fel az internetre, egy neves pszichiáter azt mondta, hogy újra gondnokság alá kellene helyezni Britney-t.

A rajongók egyre jobban aggódnak a popsztárért, hiszen csütörtökön egy mentőautót is hívtak Britney-hez. A beszámolók szerint Britney egy luxusszállodában tartózkodott párjával, Paul Richard Solizszal, amikor heves vitába keveredtek. Az énekesnő az este folyamán állítólag megsérült, ezért kénytelenek voltak mentőt hívni. 

„Hívást kaptunk egy 911-es segélyhívásról, amelyben egy felnőtt nőt jelentettek, aki megsérült” – mondta a LAFD képviselője a PageSixnek. 

A kikerült felvételeken jól látható, hogy Britney a szálloda előtt áll mezítláb és kócos hajjal, miközben egy párnát szorongat a kezében hajnali 1 óra körül. Egyre többen tartanak attól, hogy a lelki összeomlás szélén van, és a „történelem” megismétli önmagát.

Egy szemtanú azt állította, hogy látta az énekesnőt, azonban nagyon zavartnak tűnt, továbbá zaklatta és fenyegette a szálloda személyzetét és vendégeit. A veszekedés után a szemtanúk azt mondták, hogy Britney üvöltözött és kicsúszott a kontroll a keze közül. Ekkor több vendég is aggódott amiatt, hogy mentális egészségügyi krízisben van, így mentőt hívtak. A szóvivők egyelőre nem hozták nyilvánosságra az énekesnő sérüléseinek mértékét.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images