Harry herceg és Meghan Markle meglepő módon ünnepelték a házassági évfordulójukat

2024. május 21.
Gyertyafényes romantika helyett Meghan Markle és Harry herceg dupla randival, a barátaik társaságában töltötték a házassági évfordulójukat.
Meghan Markle Harry herceg házasság

Meghan Markle és Harry herceg a sikeres nigériai útjukat és hatéves házassági évfordulójukat egy éjszakai kiruccanással ünnepelték meg. Szombaton, a hivatalos évfordulójuk előtti napon Sussex hercegét és hercegnéjét a kaliforniai Montecitóban látták vacsorázni a Paramount Pictures vezérigazgatójával, Brian Robbinsszal és feleségével, Tracey-vel.

A társaság állítólag a Lucky’s-ban vacsorázott, egy helyi steakhouse-ban, ami az utóbbi időben Harry herceg és Meghan Markle egyik törzshelye lett, miután 2020-ban a környékre költöztek. Az éttermet valószínűleg közeli barátjuk és szomszédjuk, Oprah Winfrey ajánlotta a párosnak, aki szintén hűséges Lucky’s-vendég.

A dupla randiról egy szemtanú fényképet is készített, amin az látható, amint a négyes mélyen elmerül a beszélgetésben, miközben egy üveg vörösboron osztoznak. Úgy tűnt, hogy Harry hercegékhez később egy ismeretlen férfi is csatlakozott.

Meghan Markle és Harry herceg a Robins házaspár társaságában

Meghan Markle és Harry herceg a Robbins házaspár társaságában

Bár nem világos, hogy Robbins és Sussexék mikor barátkoztak össze, a négyes korábban együtt vett részt a Bob Marley: One Love című film premierjén januárban. Ráadásul Tracy Robbins az elsők között volt, aki múlt hónapban kézhez kaphatta Meghan Markle saját márkás eperlekvárját. Azt nem tudni, hogy Harry herceg és Meghan Markle vajon kettesben is megünnepelték-e ezt a különleges napot. 

A pár 2018. május 19-én mondta ki az igen egymásnak a Szent György-kápolnában, több millió néző előtt. Harry herceg és Meghan később elárulta, hogy néhány nappal korábban titokban is fogadalmat váltottak.

Forrás: Pages Six Fotó: Getty Images