Jason Momoa romantikus fotón mutatta meg új barátnőjét

2024. május 21.
Jason Momoa öt hónappal ezelőtt vált el Lisa Bonet-tól. Azóta nem sokat lehetett tudni a szerelmi életéről, de most bemutatta új barátnőjét az Instagramon.
Jason Momoa romantikus fotón mutatta meg új barátnőjét

Öt hónappal ezelőtt ért véget Lisa Bonet és Jason Momoa házassága. Azóta nem sokat lehetett tudni az Aquaman és a Trónok harca sztárjának szerelmi életéről, de most fordult a kocka: a színész ugyanis az Instagram-oldalán mutatta be új barátnőjét a nyilvánosságnak. A szerelme Adria Arjona színésznő, aki Japánba is elkísérte párját, ugyanis a Trónok harca sztárja Ázsiában forgatta a Harley-Davidsonnal közös On the Roam című motoros sorozatát.

Jason Momoa egy fotósorozatot osztott meg az ázsiai kirándulásról a közösségi oldalán, ezek között volt az a két kép is, amelyeken barátnőjével együtt szerepelt. Az egyik fotón a színész édesen átkarolja Arjonát, miközben a barátaikkal vacsoráznak egy hangulatos japán étteremben. A 44 éves Momoa egyszerűen sugárzott, miközben magához szorította szerelmét, a Hit Man 32 éves sztárját. Egy másik fotón pedig a színész és Arjona karjukat összefonva nevetnek az óceán partján, miközben a szél szanaszét fújja a hajukat.

„Japán, egy valóra vált álom” – írta Momoa a bejegyzés mellé, és hozzátette, hogy nagyon hálás mindenkinek, aki beengedte őket az otthonába, és azoknak is, akikkel közös emlékeket szerzett.

Momoa rajongói elárasztották a kommentszekciót, és gratulációjukat fejezték ki a sztárnak és új párjának. A Puerto Ricó-i színésznő az első, akivel Momoa hivatalosan randevúzott, mióta felbontotta házasságát Lisa Bonettel. Majdnem négy hónappal a válás után felröppentek a pletykák, hogy Eiza Gonzálezzel jár, bár egyik sztár sem erősítette meg kapcsolatuk státuszát.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images