Így néznek ki az NSYNC tagjai ma – alig lehet rájuk ismerni

2024. május 28.
A 90-es és 2000-es években milliók rajongtak az NSYNC-ért. Generációk nőttek fel a dalaikon, és hallgatják őket a mai napig. Megmutatjuk, hogy mennyit változtak az elmúlt 20 évben a fiúk!
NSYNC
  • Az NSYNC tagjai: Justin Timberlake, JC Chasez, Lance Bass, Joey Fatone és Chris Kirkpatrick.
  • A fiúbanda a 90-es években és a 2000-es évek elején volt a csúcson.
  • Lássuk, mivel foglalkoztak a tagok az együttes szünete és feloszlása óta.

Az 1995-ben alakult NSYNC volt az egyik legnépszerűbb fiúbanda a 90-es és 2000-es években. Az öttagú amerikai együttes eredetileg Justinból Timberlake-ből, JC Chasez-ből, Lance Bassből, Joey Fatone-ból és Chris Kirkpatrickből állt.

Az NSYNC a pályafutása során négy stúdióalbumot adott ki: az N Sync (1997), a Home for Christmas (1998), a No Strings Attached (2000), és a Celebrity (2001) lemezeket. A debütáló albumukon hallható a mára örökzöldé vált Tearin’ Up My Heart és az I Want You, illetve a No Strings Attached album tartalmazza a két másik legnagyobb slágerüket, a Bye Bye Bye-t és az It’s Gonna Be Me-t.

2002-ben határozatlan idejű szünetet tartottak, majd két évvel később, Justin Timberlake bejelentette, hogy kilép az NSYNC-ből, így a banda feloszlott.

Lássuk, mi történt azóta az NSYNC tagjaival:

Justin Timberlake

A 43 éves Justin Timberlake mára igazi ikonná vált, hiszen sikeres színész és 10 Grammy-díjjal büszkélkedhet. A NSYNC egykori sztárjának szólókarrierje már a kezdetek óta dübörög. Első szólóalbuma, a Justified 2002-ben jelent meg a nagy sikert aratott Cry Me a River című számával. 2006-ban jelent meg a második album – összesen öt van –, ami olyan slágereket tartalmazott, mint a My Love, a SexyBack és a What Goes Around… Comes Around.

Időközben Justin Timberlake színészi karriert is épített és olyan filmekben szerepelt, mint a Lopott idő, a Vak szerencse, illetve a Barátság extrákkal. 2012-ben házasodott össze Jessica Biel színésznővel és a párnak két fia született: Silas és Phineas.

Justin Timberlake az NSYNC-ből

Justin Timberlake az NSYNC-ből

JC Chasez

JC Chasez 2004-ben adta ki első és egyetlen szólóalbumát Schizophrenic címmel. A következő években  dalszerzőként és zenei producerként dolgozott. A 47 éves JC Chaseznek nem sikerült olyan kiemelkedő karriert befutnia, ahogy Justin Timberlake-nek, akivel nemrég újra színpadra lépett, mivel 2024-ben újra turnézni kezdett az NSYNC. Ezenfelül 2023 januárjában vendégként szerepelt egykori bandatársa, Lance Bass Frosted Tips podcastjában, és elárulta, hogy egy musicalen dolgozik. 

JC Chasez az NSYNC-ből

JC Chasez az NSYNC-ből

Lance Bass

A 45 éves Lance Bass és Joey Fatone is feltűnt az Így jártam apátokkal című szitkomban. Az NSYNC feloszlása után Lance Bass olyan filmekben szerepelt, mint a Trópusi vihar, A sztárkivetett és a Férj és férj. Nemrég elindított egy saját podcastot Frosted Tips with Lance Bass címmel. Már hosszú évek óta az LMBTQ+ jogok szószólója, miután 2006-ban coming outólt. 2014-ben frigyre lépett Michael Turchinnel, és 2021-ben egy béranya segítségével megszülettek az ikreik, Alexander James és Violet Betty.

Lance Bass az NSYNC-ből

Lance Bass az NSYNC-ből

Joey Fatone

Joey Fatone ugyanabban az évben, amikor az NSYNC megkezdte a szünetet, szerepelt a Bazi nagy görög lagziban, aminek a 2016-os és a 2023-as folytatásában is játszott. Az évek során Fatone számos amerikai műsor műsorvezetője vagy házigazdája volt, valamint 2002-ben debütált a Broadway-en színpadi színészként. A 47 éves énekes 2004-ben házasodott össze Kelly Baldwinnal, akitől lányai, Briahna és Kloey születtek.

Joey Fatone az NSYNC-ből

Joey Fatone az NSYNC-ből

Chris Kirkpatrick

Miután az NSYNC feloszlott, Chris Kirkpatrick egyetlen szólóalbumot sem adott ki, helyette egy új együttest alapított, a Nigels11 nevű alternatív rockbandát, de csak egy albumot sikerült megjelentetniük. Chris Kirkpatrick próbálkozott a színészettel is, és Sharknado 3. – A végső harapás, valamint a Dead 7 című filmekben. A jelenleg 52 éves Chris Kirkpatrick 2013-ban egybekelt Karly Skladanyvel és egy fiuk született, Nash Dylan.

Chris Kirkpatrick az NSYNC-ből

Chris Kirkpatrick az NSYNC-ből

Forrás: Business Insider, Fotók: Getty Images