Súlyos döntés: Katalin hercegné a rákkal való küzdelme miatt visszalép a nyilvánosságtól

2024. május 26.
A legfrissebb hírek szerint Katalin hercegné az év hátralévő részében nem tervez visszatérni a nyilvánosság elé a rákkal való küzdelme miatt. 
Katalin hercegné legjobb szettjei

„Katalin hercegné napirendje üres. Semmi nincs betervezve. Lehet, hogy az év hátralévő részében nem jelenik meg nyilvánosan” – nyilatkozta egy királyi forrás a Daily Beastnek pénteken. A walesi hercegné és férje, Vilmos herceg egyik állítólagos barátja azt is elmondta a lapnak, hogy Katalin miért helyezi a mentális egészségét mindenek fölé ebben az időszakban.

„A legfontosabb dolog számára most az, hogy elkerüljön mindenféle stresszt vagy szorongást, és csak a gyógyulással foglalkozzon” – tette hozzá a bennfentes. „Abban a pillanatban, ahogy az iskolában elkezdődik a nyári szünet, azonnal át fognak kötözni Sandringhambe.”

Katalin walesi hercegné  állítólag a gyerekeivel és a rokonaival tölti majd az időt az angliai Norfolkban található Anmer Hallban. Azok a szülők, akiknek a gyerekei ugyanabba az iskolába járnak, mint a hercegi pár gyerekei, a Daily Beastnek elmondták, hogy az elmúlt hónapokban nem látták Katalin hercegnét egyetlen sportmérkőzésen vagy iskolai rendezvényen sem.

A testbeszéd-szakértő leplezte le Katalin hercegné Vilmos iránt érzett dühét

Állítólag azonban felröppentek olyan hírek, hogy néha reggelente a walesi hercegné vitte el az iskolába a gyerekeket. „Voltak pletykák arról, hogy beugrott az iskolába, de a videó óta nem láttam” – mondta az egyik szülő.

Egy udvari dolgozó megerősítette a lapnak, hogy Katalin hercegné „otthon folytatja a gyógyulását”, és hozzátette: „Továbbra is szüksége van a térre és időre, hogy a magánéletét előtérbe helyezze, ahogy azt a videójában is mondta.”

Egy másik forrás megosztotta, hogy nem lennének meglepve, ha a walesi hercegné valamikor újra hírt adna az állapotáról a közösségi  médiában.  

Forrás: Pages Six Fotó: Getty Images