Harry és Meghan különleges születésnapi meglepetéssel készültek Lilibet hercegnőnek

2024. június 04.
Harry és Meghan különleges születésnapi meglepetéssel készültek Lilibetnek. A hercegné hároméves lett, a szülei hatalmas bulit csaptak.
Harry és Meghan különleges születésnapi meglepetéssel készültek Lilibet hercegnőnek

Harry herceg és Meghan Markle hatalmas bulit csaptak Lilibet hercegnő harmadik születésnapján. A sussexi hercegi pár a kaliforniai Montecitóban ünnepelt a közeli barátaival és családtagjaival vasárnap, a négytagú család ugyanis jelenleg itt lakik egy 14 millió dollár értékű privát kastélyban.

A Brilliáns elmék sztárja és férje védi magánéletét a nyilvánosságtól, de a múlt hónapban mégis betekintést engedtek második gyermekük életébe. A 42 éves exszínésznő ugyanis Nigériában járt az Invictus Games keretein belül, ahol a helyi katonák mentális egészségének előmozdítását célozták meg férjével. Útja során elmesélte egy helyi iskola diákjainak, hogy a tánc volt kislánya kedvenc órája a rengeteg ugrálás miatt. Majd, miközben beszédet tartott nekik a mentális egészségről, Meghan elmesélt egy különleges élményt, amit kislányával közösen élt át.

„Néhány héttel ezelőtt rám nézett, és látta magát a szememben. És olyan volt, mintha azt mondaná »Mama, látom magamat benned«” – emlékezett vissza Meghan, majd ezután kifejtette, hogy mennyire hiányoznak neki a gyermekei a háromnapos út során, amit Nigériában töltött.

„Ma van az anyák napja [Amerikában]” – mondta május 12-én a Lagosban tartott beszédében Meghan, aki 2019 májusában szülte meg Archie herceget, majd 2021 júniusában adott életet Lilibetnek. „Természetes, hogy hiányoznak a gyerekeink, hiányoznak a kicsik, nagyon is helyénvaló az anyaországban és a család körében lenni.”

 

Az angol királyi család, illetve Harry és Meghan között azóta nagy a feszültség, hogy 2020-ban lemondtak királyi tisztségükről. A család tavaly a nyilvánosság előtt teljesen figyelmen kívül hagyta Lilibet hercegnő második születésnapját. Egy bennfentes forrás szerint a jelenleg rákkal küzdő Károly király és Kamilla királyné azért nem köszöntötték fel unokájukat az online térben, mert a család nem csap hatalmas ünnepséget a nem dolgozó tagok születésnapján.

@marieclairehun

Csak úgy mint a brit királyi családról, Meghan Markle-ről is sokat olvashatunk manapság. A marieclaire.hu-n pedig mindent megtalász a Harry herceg és Meghan körül forgó ügyekről! #meghanmarkle #princeharry #royalfamily

♬ SO FAR AWAY – ZØYA

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images