Ariana Grande nem bújkál tovább, felvállalta csalfa szerelmét

2024. június 10.
A tavalyi évben Ariana Grande válása az egész világot sokkolta, azonban az még inkább, hogy új párja, Ethan Slater nemcsak házas, hanem friss apuka volt, amikor összejött az énekesnővel.
Vége a találgatásnak: Ariana Grande és Ethan Slater felvállalta kapcsolatát

A tavalyi évben szinte sokkolta a rajongókat, hogy Ariana Grande két év házasság után elválik. Ariana még 2021-ben titokban ment férjhez a luxus ingatlanokkal bizniszelő Dalton Gomezhez. Akkoriban úgy tűnt, hogy minden megvan, ami csak kell a tökéletes esküvőhöz és a felhőtlen boldogsághoz, azonban a házasság viszonylag rövid véget ért. Nem sokkal később kiderült, hogy Ariana Grande már egy ideje viszonyt folytatott a Spongyabob Kockanadrág musical sztárjával. 

A románcukat a rajongók nem nézik túl jól szemmel, ugyanis Ethan Slater még házas volt, amikor Arianával összejött, és tavaly született meg a feleségével közös gyereke. Grande és Slater mindketten játszanak a Wicked musical filmadaptációjában, amit tavaly forgattak az Egyesült Királyságban. A hírek szerint Ariana Grande és Ethan Slater a forgatáson került közel egymáshoz. Alig néhány nappal azután, hogy megjelentek a hírek, miszerint Grande elvált férjétől, egy forrás megerősítette, hogy a két szereplő randevúzik egymással. 

„A forgatáson már a kezdetektől fogva nyilvánvaló volt… nagyon kedvesek voltak egymáshoz, és gyakran látták őket együtt nevetni. Mindenki azt hitte, hogy boldog házasságban élnek, arra viszont senki sem számított, hogy randevúzni is fognak” – mondta egy forrás a People-nek.

Vége a találgatásnak: Ariana Grande és Ethan Slater felvállalta kapcsolatát

Vége a találgatásnak: Ariana Grande és Ethan Slater felvállalta kapcsolatát

Vége a találgatásnak: Ariana Grande és Ethan Slater felvállalta kapcsolatát

Ariana Grande és Ethan Slater a hétvégén egy közös programon vett részt, azaz együtt nézték a 2024-es Stanley Kupa döntőjét. A pár láthatóan jó hangulatban érkezett a rendhagyó randihelyszínre, majd nevetve figyelték a mérkőzést. Miközben a lelátón ültek, láthatóan arra is figyeltek, hogy egyforma mezt viseljenek az eseményen. A randira nem sokkal azután került sor, hogy megjelent Ariana The Boy Is Mine című dalhoz készült videoklip, amelyről sokan azt gondolják, hogy a színészről szól. Napokkal korábban Arianát látták a New York-i Café Carlyle-ban, hogy támogassa újdonsült barátját az előadásában.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images