Sarah Jessica Parker ikerlányai 15 évesek lettek, és már kész hölgyek

2024. június 24.
Sarah Jessica Parker ikerlányai óriásit nőttek – már kész kis hölgyek lettek.
Sarah Jessica Parker ikerlányai

A Szex és New York sztárjának, Sarah Jessica Parkernek az ikerlányai szombaton ünnepelték a 15. születésnapjukat. Tabitha Hodge és Marion Loretta szülinapi bulijába az édesanyjuk, Sarah Jessica Parker engedett bepillantást.

„Két isteni 15 éves” – írta Sarah Jessica Parker a fotó mellé, amelyet a hétvégén osztott meg az Instagram-oldalán. „Olyan szerencsések vagyunk, és annyira szeretünk titeket. Boldog születésnapot a mi drága Lorettánknak és Tabithánknak. Hatalmas öröm volt ma titeket ünnepelni. Mama” – folytatta.

A rózsaszín lufik arra utalnak, hogy Sarah Jessica Parker ikerlányainak igazi csajos születésnapi bulija lehetett.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

Sarah Jessica Parker és férje, Matthew Broderick 1997-ben házasodtak össze. A párnak összesen három gyereke született: az ikerlányaikon kívül van egy 21 éves fiuk is, James. A házaspár igyekszik távol tartani a gyerekeket a közösségi médiától, akiket a vörös szőnyegre is csak ritkán vittek magukkal a szülők. 

Tabitha és Marion legutóbb a Hókusz pókusz 2. című film premierjén vettek részt 2022-ben. Ami James-t illeti, ő a Barátnőt felveszünk premierjén vett részt az apjával 2023 júniusában.

 

Sarah Jessica Parker és ikerlányai, Tabitha Hodge és Marion Loretta

Sarah Jessica Parker és ikerlányai, Tabitha Hodge és Marion Loretta

Sarah Jessica Parker idén áprilisban  betekintést engedett a gyereknevelési elveibe is, és egy podcast-műsorban elmesélte, miért engedi, hogy a lányai annyi cukrot egyenek, amennyit csak akarnak.

„Amikor lányaim születtek, nem akartam, hogy rossz kapcsolatuk legyen az étellel, és hogy ellenségként tekintsenek rá. Amikor gyerek voltam, nálunk a cukor, csokoládé, sütik tiltva voltak. Nem akartam ezt nekik. A mi házunkban van süti, van torta, van minden. És ennek eredményeképpen jobb a kapcsolatunk az étellel.”

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick ikrei 2009-ben, hét évvel James érkezése után, béranya útján születtek.

Fotó: Getty Images