Álomszép helyen romantikázott Victoria és David Beckham

2024. július 02.
A világ egyik leghíresebb sztárpárja, Victoria és David Beckham mesés helyen romantikáztak a hétvégén, hogy előre rápihenjenek egy jelentős eseményre.
Álomszép helyen romantikázott Victoria és David Beckham

Mérföldkőhöz közelít a sztárpár, ugyanis július 4-én ünneplik a 25. házassági évfordulójukat. Minden bizonnyal hatalmas bulit csapnak majd, amire rá is készültek egy kellemes pihenéssel Szardínián.

A 49 éves David Beckham megvillantotta a napi edzéseinek eredményeit, miközben levetkőzött egy zöld úszónadrágra, hogy megmártózzon az óceánban. Kétség sem fér ahhoz, hogy az exfocista fantasztikus formában van! Eközben az 50 éves Victoria Beckham a fedélzeten maradt, és elegáns ruhában, széles karimájú kalapban élvezte a romantikus kiruccanást, aki szintén nem panaszkodhat, hiszen még napozás közben is úgy néz ki, mint egy filmsztár. A párhoz csatlakozott a középső fiuk, Romero is, aki nemrégiben szakított a barátnőjével, Mia Regannel.

A friss fotókat Victoria és David Beckhamről ITT tudod megnézni.

Victoria Beckham és David Beckham a világ egyik leghíresebb álompárja

David és Victoria 1997-ben találkoztak első alkalommal, amikor a díva elment megnézni egy Manchester United futballmérkőzést. Már akkor sem voltak közömbösek egymás számára. David Beckham elárulta, hogy a Spice Girls videóklipjében látta meg először Victoriát, és akkor a Manchester United játékosa azt mondta a csapattársának, Gary Neville-nek, hogy „ő lesz a feleségem”.

Victoria és David Beckhamről dokumentumfilm is készült, ami a Netflixen látható

Victoria és David Beckhamről dokumentumfilm is készült, ami a Netflixen látható

Aztán Victoria és David Beckham 1999-ben össze is házasodtak az írországi Luttrellstown kastélyban egy méregdrága és hihetetlenül látványos esküvő keretei között. A hol nehézségekkel, hol örömökben gazdag idők során a párnak négy gyermeke született, Brooklyn (25), Romeo (21), Cruz (19) és Harper (12). 

Victoria Beckham a spanyolországi ELLE-nek nemrég azt mondta: „A férjem inspirációt jelent számomra. Úgy nézünk ki, mint a Netflix-dokumentumfilmben látott pár? Igen. Szeretünk szórakozni, beszélgetni, táncolni, inni. És nevetni egymáson. Ez kell a boldogsághoz. Hiszek a nevetésben, a családban és a barátságban. Rájöttem, hogy mintaképek lettünk. Az emberek szeretnek tartós kapcsolatokat látni.”

@marieclairehun

Victoria Beckham 50 éves lett!🖤 Olvasd el hogy vált bolti eladóból a világ egyik legismertebb nőjévé a marieclaire.hu-n!✨ #victoriabeckham #davidbeckham #beckham #fashion #fashiontiktok #divat #love #szerelem

♬ Love Of My Life – Metrow Ar

Forrás: Dailymail, Fotó: Getty Images