Károly király David Beckhammel találkozott, miután visszautasította Harry herceget

2024. május 13.
Kiderült, hogy Károly király nemrég privát találkozót tartott a futball-legendával, David Beckhammel. A látogatásra pár nappal azután került sor, hogy az uralkodó visszautasította Harry herceget.
Károly király unokája

Meghan Markle és Harry herceg nemrég különleges iskolalátogatással indította el kirándulását Nigériában. Ez a pár első hivatalos nemzetközi turnéja azóta, hogy 2020-ban kiváltak a királyi családból. A jelek szerint Harry herceg menetrendje igencsak feszített, ugyanis néhány nappal ezelőtt még az Egyesült Királyságban tartózkodott, hogy részt vegyen az Invictus Játékok megnyitóján. A szülőhazájában töltött idő alatt a sussexi herceg mindössze Diana hercegné családjával találkozott, mivel Károly király és Vilmos herceg sem fogadta Harryt. Éppen ezért sokan úgy vélik, hogy egy fontos, rejtett üzenetet hordoz Harry herceg nigériai beszéde, amely kapcsán a mentális egészség fontosságáról és a rossz érzések megéléséről beszélt. 

Károly király nem találkozott Harry herceggel, viszont David Beckhammel már igen 

A The Times beszámolója szerint május 10-én – nem sokkal azután, hogy Károly király visszautasította Harryt – az uralkodó privát találkozón fogadta a futball-legendát, David Beckhamet. Beckham állítólag többet szeretett volna megtudni Károly király jótékonysági szervezetéről, a King’s Foundationről. Az oktatási jótékonysági szervezetet még 1986-ban alapította Károly a várostervezés bemutatása és az építészet elveinek tanítása céljából. 

A zárt körű találkozó hallatán többen is felkapták a fejüket, hiszen David Beckham látogatása pár nappal azután történt, hogy az uralkodó visszautasította Harry herceget. 

A hírek szerint Sussex hercege meghívta Vilmost, Katalint és Károlyt is az Invictus Játékok megnyitójára, azonban egyikük sem fogadta el a meghívást. A megnyitó helyett a királyi család tagjai részt vettek a szezon első kerti partiján a Buckingham-palotában.

Forrás: Marie Claire Fotó: Getty Images