Akkorát nőtt, hogy alig lehet ráismerni Angelina Jolie ritkán látott fiára, Knoxra

2024. július 08.
Az utóbbi időben sokat láthattuk szerepelni Angelina Jolie kislányát, Vivienne-t, azonban ikertestvéréről jóval kevesebb hírt hallhattunk. Nemrég napvilágra került egy fotó Jolie ritkán látott fiáról, aki az elmúlt évek alatt óriásit nőtt.
Akkorát nőtt, hogy alig lehet ráismerni Angelina Jolie ritkán látott fiára, Knoxra

Már egy ideje Angelina Jolie és Brad Pitt válásától hangos a média, a házaspár között rendszeresen megy az „adok-kapok”. A rajongók szerint egyértelmű, hogy Jolie a 77. Tony-gálán egykori férjének üzent tetoválásával. 

A gálán azonban nemcsak Angelina tetoválása, hanem lánya, Vivienne is a középpontba került. Vivienne ekkor együtt tündökölt édesanyjával, Angelina Jolie-val a vörös szőnyegen, miután részt vettek a Reefer Madness: The Musical című előadás bemutatóján. Angelina 15 éves lánya az utóbbi időszakban sokat szerepet édesanyja mellett, hiszen segédkezett a musical elkészítésében, azonban jóval kevesebbet tudhatunk Vivienne ikertestvéréről, Knoxról. 

Angelina Jolie és Brad Pitt fiáról, Knoxról csak ritkán láthattunk fotókat, azonban a legfrissebb fotók alapján jól látható, hogy mekkorát nőtt az utóbbi években. Az anya-fia párost éppen bevásárlás közben kapták lencsevégre, és nem nehéz nem észrevenni, hogy a 15 éves tinédzser már jóval magasabb, mint édesanyja.

Angelina a már tőle jól megszokott fekete-fehér elegáns összeállításban lépett utcára. A színésznő egy csodás, fekete kosztümnadrágot viselt, amelyhez egy fehér top társult. Megjelenését pedig egy sötét napszemüveggel egészítette ki. 15 éves fia ennél egy jóval lazább szerelésben, szürke pólóban, fekete rövidnadrágban és egy Nike cipőben segédkezett édesanyjának. 

Angelina Jolie-nak és Brad Pittnek összesen hat gyermekük van. 2005 júliusában Jolie egy etiópiai árvaházból fogadta örökbe kislányát, Zaharát. Zaharának ekkor már volt egy bátyja, Maddox, aki szintén örökbefogadással került a színésznőhöz 2002-ben. A pár 2007-ben fogadta örökbe az akkor négyéves Pax Thient Vietnamból, miközben a vér szerinti gyerekeik is világra jöttek: 2006-ban született meg Shiloh Nouvel, majd 2008-ban az ikrek, Vivienne Marcheline és Knox Leon látta meg a napvilágot.

Angelina Jolie gyermekei

Angelina Jolie gyermekei

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images