Megszületett Iszak Eszter és Gyurta Dániel kislánya, ilyen különleges nevet kapott

2024. július 16.
Megszületett Iszak Eszter és Gyurta Dániel kisbabája. A műsorvezető és az olimpiai bajnok úszó kislánya különleges nevet kapott.
Gyurta Dani és Iszak Eszti

Nagy nap a mai. Újabb örömhír érkezett a magyar sztárvilágból! Megszületett Iszak Eszter és Gyurta Dániel kisbabája. A műsorvezető és az olimpiai, kétszeres Európa- és háromszoros világbajnok úszó kislánya igazán különleges nevet kapott.

A két sztár több mint két év együttlét után, 2022 júliusában házasodott össze egy titkos szertartás keretein belül, méghozzá a Biri településen található Le Til kúriában. Akkora volt köztük a harmónia, hogy a volt olimpikon mindössze tíz hónap után tette fel szerelmének a nagy kérdést. Igazán különleges, hogy Eszter és Dániel éppen ilyen közel az évfordulójukhoz köszönthetik újszülött kisbabájukat.

A kicsinek már a neme is kiderült, a két sztárnak kislánya született. Iszak Eszter egy korábbi interjúban arról beszélt, hogy mivel egészen a dédnagymamájáig visszamenőleg anyai ágon mindenkit Eszternek hívtak a családban, ő is követi majd ezt a hagyományt. Úgy tűnik, hogy a műsorvezető végül mégis máshogy döntött, ugyanis a Blikk szerint a kislány végül a Mirabella nevet kapta.

A sztárpár igyekszik a rivaldafénytől távol élni a magánéletét, de nemrég kivételt tettek: a jelenleg sportdiplomataként dolgozó Gyurta Dániel és Iszak Eszter februárban jelentették be Instagramon, hogy első gyermeküket várják.

Ugyan a világbajnok úszónk már visszavonult a versenyzéstől, idén is érdemes lesz követni az olimpiát, aminek kapcsán már mi is sok cikket írtunk, amiket ide kattintva találsz meg.