Sarolta hercegnő édes grimaszaival ellopta a show-t Wimbledonban

2024. július 16.
Sarolta hercegnő ismét ellopta a show-t édes grimaszaival Katalin hercegné elől, amikor édesanyjával megnézték a wimbledoni Grand Slam-döntőt.
Sarolta hercegnő édes grimaszaival ellopta a show-t Wimbledonban

Ismét a legnagyobb sztárok vonultak fel a szezon egyik legnépszerűbb sporteseményén. De ahogy az lenni szokott, ezúttal is minden szem a királyi család tagjaira szegeződött. Katalin hercegnét például valóságos vastaps fogadta, amikor belépett a Royal Boxba. A trónörökös feleségét ugyanis rákkal kezelik, ami miatt egy ideig királyi kötelezettségeitől is távol maradt, de most mégis elment megnézni a spanyol bajnok, Carlos Alcaraz és Novak Djokovic meccsét a wimbledoni Grand Slam-döntőben.

A leendő királynéhoz csatlakozott lánya, a kilencéves Sarolta hercegnő és nővére, Pippa Middleton is. Mielőtt azonban helyet foglaltak, találkoztak a 21 éves teniszcsillaggal, Emma Radacanuval is, akiért Sarolta jól láthatóan odáig van, hiszen fülig ért a szája. De a kis hercegnő a meccsen sem fogta vissza magát, minden érzelem kiült az arcára, az ügyes fotósok pedig lencsevégre is kapták Vilmos és Katalin kislányát, amint átéléssel grimaszol a játékot nézve.

Sarolta átéléssel figyeli a meccset

A walesi herceg és hercegné lánya a Guess 70 fontos (nagyjából 30.800 forint) pöttyös ruháját viselte az eseményen, és nagyon izgatott volt a hatalmas felhajtás miatt. A meccs után Katalin hercegné és Sarolta hercegnő találkoztak a Work at Wimbledon program résztvevőivel is, ahol különféle hátterű fiatalokat támogatnak, akik valamilyen szerepet töltöttek be a bajnokságon.

Imádják a fotósok a hercegnőt

Katalin, aki egy gyönyörű lila Safiyaa ruhát választott az eseményre, hatalmas teniszrajongó, és 2016 óta az All England Lawn Tennis Club védnöke. Vasárnap is látták őt női teniszezőkkel beszélgetni, és az is gyakran előfordul, hogy ő adja át a kupát a női győztesnek – idén viszont csak az utolsó napon vett részt a versenyen.

Sarolta hercegnő ismét ellopta a show-t

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images