Rettentő lehangolóan telt Jennifer Lopez és Ben Affleck évfordulója

2024. július 17.
Jennifer Lopez és Ben Affleck második házassági évfordulójuk előtt pár nappal kezdték el árulni közös házukat.
Jennifer Lopez Ben Affleck évforduló

Jennifer Lopez és Ben Affleck külön, nagyjából Amerika két legtávolabbi pontján töltötték második házassági évfordulójukat. 

A hírek szerint Jennifer Lopez mostanában leginkább New Yorkban tölti az idejét, miután visszatért egy többnapos – szintén Ben Affleck nélkül – töltött európai vakációról. A házassági évfordulója napján is a New York közelében lévő üdülőhelyen, Hamptonban látták bicajozni.

A szabadnapon Jennifer Lopez egy bő kantáros nadrágot viselt barna flipflop papuccsal és felkötött hajjal. Később pedig a menedzserével, Benny Medinával utazott valahova a férfi kabriójában.

Ezzel szemben Ben Affleck az ország másik oldalán, Los Angelesben töltötte a második évfordulójukat. A színészt az irodájába menet kapták lencsevégre egy fekete öltönyben, kezében sporttáskával, ujján a jegygyűrűjével. 

Beszámolók szerint Ben Affleck a nyár nagy részét eddig is Kaliforniában töltötte filmje, A könyvelő 2. részének forgatása miatt. Ez egyben azt is jelentette, hogy a férfi nem jelent meg felesége oldalán sem a Met-gálán, sem pedig Jennifer Lopez legújabb filmjének, az Atlasnak a premierjén. 

Jennifer Lopez és Ben Affleck

Jennifer Lopez és Ben Affleck

Sőt, a páros még az amerikaiak nagy családi ünnepét, a függetlenség napját is külön töltötte július 4-én.

A magányos évforduló előtt derült ki az is, hogy Jennifer Lopez és férje meghirdette eladásra közös Beverly Hills-i otthonát is, ami legalábbis feszültségükre utal a házasságukban. Bár egyikük sem beszél nyilvánosan arról, hogy mi a helyzet a kapcsolatukkal, bennfentesek szerint „nincs közös tervük a nyárra” és mindketten „külön fókuszálnak a saját életükre”. 

Az évfordulót külön töltő páros képeit ITT tudod megnézni!

Forrás: people.com       Fotó: Getty Images