Csodás kismamafotózás során mesélt magánéletéről Hailey Bieber

2024. július 24.
Hailey Bieber első gyermekével várandós. Sok anyukához hasonlóan ő is szeretett volna egy méltó fotósorozattal emléket állítani ennek az időszaknak. A folyamat közben több érdekességet is megosztott magánéletéről.
Hailey Bieber érdekesség

Hailey Bieber és férje, a világsztár Justin Bieber első gyermeküket várják. A páros 2018-ban házasodott össze, és egészen idáig tudatosan amellett voltak, hogy először kettesben szeretnék kiélvezni az életet. 

A 27 éves Hailey és a 30 éves Justin életében ugyanakkor most elérkezett a gyermekvállalás ideje. A modell, influenszer és üzletasszony Hailey Bieber a W Magazine nyári számának főszereplője.

A képek készítése során a modell megosztotta az olvasókkal, hogy a terhessége eleje egy igazi érzelmi hullámvasút volt: „Annyira érzelmes lettem, hogy az elképesztő. Ott voltam Justinnal, és arra gondoltam, hogy annyira nagyon szeretem, hogy elképzelhetetlen számomra, hogy egy másik embert – a leendő gyermekünket – behozzak a kapcsolatunkba. Igyekszem magamba szívni az utolsó napokat, amikor csak mi ketten vagyunk” – mondta Hailey Bieber.

 

Ahogy azt sokan tudják, Hailey Bieber születési neve Hailey Baldwin, ami azt jelenti, hogy Hollywood egyik legismertebb színészcsaládjának sarja. Édesapja Stephen Baldwin, a ’90-es évek egyik közkedvelt akciósztárja, nagybátyja pedig Alec Baldwin, akit szintén nem szükséges senkinek sem részletesebben bemutatni.

Hailey-t 17 évesen szerződtette a Ford Modellügynökség, így hamar eldőlt, hogy míg barátai főiskolára mentek, őt már akkor hívta a munka világa. Fiatal tinikora óta Justin Bieber rajongója, így egészen meseszerű, ahogy egymásra találtak az énekessel. 

Az influenszerkedés mellett 2022-ben elindította a Rhode-ot, saját bőrápolási márkáját, amellyel szép sikereket ért el. Hailey Bieber a vevők és a szakértők szerint is jó termékeket dobott piacra, és ő maga is saját termékeire a legbüszkébb munkái közül.

Na de ez nem minden, hoztunk 5 érdekességet Hailey Bieberről.

Hailey Bieber – 5 érdekesség, amit eddig nem tudtál róla

1. Hailey magántanuló volt

A modell életéből kimaradtak az olyan tipikus iskolai rendezvények, mint a szalagavató vagy a ballagás. Ehelyett otthon tanult, ami szerinte nagyon sokat alakított a személyiségén.

„Szerintem emiatt sokkal érettebb lettem a koromnál. Nem lettem szociálisan visszahúzódó, de szerencsére kimaradtam a vad bulizásokból meg a fiús drámákból. Tulajdonképpen átugrottam az életemben a gyerekes szakaszt” – mondta Hailey Bieber.

2. Gyakran ő maga készíti ruháit

„Imádok shortot csinálni a farmernadrágokból, vagy személyre szabni a farmerjaimat. Szeretem széttépni, megszaggatni a dolgokat… Nem mondom, hogy nem történtek katasztrófák párszor a műveletek során, de végül is levágni egy nadrágszárat elég könnyű.”

A modell Hailey Bieber akkor is nagyon stílusos, ha nem saját készítésű cuccokban mászkál.

@marieclairehun Imádjuk Hailey Bieber stílusát!😍 A modellről egyre több képet láthatunk babapocakjával, ami egyáltalán nem állítja meg a stílusos öltözködésben. Olvass bővebben a sztárról a marieclaire.hu-n! #haileybieber #justinbieber #pregnant #divat #fashion ♬ be my baby - <3

3. Először balettozott, később inkább boxolt

Mielőtt teljes állású modell lett volna, Hailey Bieber balerina volt.

„Balerina voltam, szeretem az ilyen jellegű mozgást. Annyira hiányzik a tánc, hogy amikor elmegyek megnézni egy balettelőadást, képes vagyok elsírni magam rajta.” 

De egy ideje Hailey beleszeretett a boxba. Elmondása szerint sosem volt annyira jó formában, mint amikor 3 évig a ringbe járt edzeni.

4. Neki is van celebszerelme (nem a férje)

Egy interjú során szegezték neki a kérdést, és Hailey Bieber nem kertelt: „A sztárszerelmem nem lehet más, csakis Ryan Gosling” – érkezett a határozott válasz.

Meg tudjuk érteni.

Hailey Bieber érdekességek: a sztárszerelme nem a férje

Hailey Bieber-érdekességek: a sztárszerelme nem a férje

5. Adele-re szokta kisírni magát

„Ha úgy érzem, hogy összecsapnak a fejem felett a hullámok, és valami sötét helyre kerülök lelkileg, csak elindítok egy Adele-számot és jól kisírom magam” – osztotta meg a mások által is kedvelt módszerét Hailey Bieber.

Forrás: mirror.co.uk      Fotó: Getty Images