Borzalmas baleset történt: Angelina Jolie és Brad Pitt fia kórházba került

2024. július 30.
Angelina Jolie és Brad Pitt fia, Pax Jolie-Pitt kórházba került, miután fejsérülést szenvedett egy borzalmas balesetben.
Angelina Jolie és Brad Pitt fia, Pax kórházba került

Angelina Jolie és Brad Pitt fia, a 20 éves Pax elektromos biciklivel közlekedett Los Angelesben, amikor nekiütközött egy autó hátsó részének.

A kiérkező rendőrök és a mentősök úgy döntöttek, hogy kórházba szállítják Angelina Jolie és Brad Pitt fia, miután fejfájásra panaszkodott, ráadásul az ütközés idején nem viselt sisakot, márpedig Kalifornia állam törvényei előírják, hogy minden 18 éven aluli kerékpárosnak és motorosnak kötelező a sisak viselése. Ráadásul nem ez volt az első alkalom, hogy nem viselt sisakot, ugyanis mostanában gyakran látták a BMX stílusú elektromos biciklijével közlekedni Los Angelesben.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Pax Jolie Pitt (@paxalbum) által megosztott bejegyzés

Pax – aki több testvéréhez hasonlóan elhidegült Brad Pitt-től – a rendőrségi források szerint délután 5 óra körül egy kereszteződéshez ért, amikor az elektromos kerékpárjával nekiütközött egy autó hátuljának, ami már megállt a piros lámpánál. Az autó sofőrje állítólag teljesítette kötelességét azzal, hogy kiszállt és ellenőrizte a sérült Paxot, mielőtt a rendőrség és a mentősök megérkeztek volna.

Bár nem világos, hogy pontosan miként ütközött össze az autóval Angelina Jolie és Brad Pitt fia, a helyszínen tartózkodó szemtanúk elmondták, hogy Pax csípőfájdalmakra panaszkodott, és elmondták, hogy úgy tűnt, megsérült a feje a balesetben. Az elsősegélynyújtók állítólag attól tartottak, hogy Pax agyvérzést szenvedett, ezért kórházba szállították.

A források azonban később azt mondták a TMZ-nek, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt fia állapota stabilizálódott, miután kórházba került, bár sérüléseinek teljes mértéke még nem tisztázott. 

Forrás: Dailymail, Fotó: Getty Images