Brad Pitt ismét kemény vádakkal néz szembe, miután Angelina Jolie támadásba lendült

2024. augusztus 03.
Angelina Jolie azzal vádolja Brad Pittet, hogy megpróbálja elhallgattatni őt.
angelina-jolie-brad-pitt

Angelina Jolie július 25-én egy dokumentumot nyújtott be a bíróságra, amelyben a 49 éves színésznő ügyvédei azt állítják, hogy a 60 éves Brad Pitt rá akarja venni Jolie-t egy titoktartási szerződés aláírására. 

A titoktartási megállapodással Angelina Jolie szerint Brad Pitt az általa elkövetett bántalmazásokat próbálná eltitkolni a külvilág elől. Hogy ezt Pitt ne tehesse meg, Jolie csapata egy olyan indítványt szeretne benyújtani, ami az információk közzétételére kényszerítené az Oscar-díjas színészt. 

Angelina Jolie és Brad Pitt zűrös csatározása

A pár 2014 és 2019 között volt házas, és hat közös gyermekük van. De volt egy közös francia borászatuk, a Château Miraval is, amelynek társtulajdonosai voltak és amely sorsáról a válás után szintén nem tudtak megegyezni. A színész 2022-ben beperelte exét, amiért az eladta a részesedését, azt állítva, hogy megszegte a megállapodásukat, miszerint egyikük sem adhatja el a másik jóváhagyása nélkül.

A legfrissebb bírósági dokumentumokban Angelina Jolie ügyvédei azt állítják, hogy Jolie „nem rosszindulatúan és nem azzal a szándékkal cselekedett, hogy Pittnek kárt okozzon”, amikor 2021-ben eladta a Miravalban lévő részesedését.

Angelina Jolie és Brad Pitt 3:2

Brad Pitt ismét kemény vádakkal néz szembe, miután Angelina Jolie támadásba lendült

A pár 2016 szeptemberében szakított, miután egy Franciaországból Los Angelesbe tartó családi repülőútjuk állítólag erőszakba torkollott, és Brad Pitt állítólag fizikailag bántalmazta Angelina Jolie-t, valamint a hat gyermekük közül néhányat.

Nemrég Angelina Jolie bírósági dokumentumokban azt állította, hogy a bántalmazás „jóval a hírhedt repülőút előtt kezdődött”, de mindig csak a színésznő ellen irányult. Angelina Jolie ügyvédei szerint a „repülőút volt az első alkalom, amikor a fizikai bántalmazást a gyerekek ellen is fordította. A színésznő ezután azonnal elhagyta őt”.

Brad Pitt-tel már alig állnak szóba a gyerekek

Az elhidegült pár a gyermekeik felügyeleti jogáért is harcban áll egymással, akiknek a fele mostanra már nagykorúvá vált: Maddox 22 éves, Pax 20 éves, Zahara 19 éves, Shiloh 18 éves, valamint a 16 éves ikrek, Knox és Vivienne.

Múlt hónapban Shiloh jogi lépéseket tett, hogy elhagyja a Pittet a vezetéknevéből. A lány ügyvédje azt állította, hogy a névváltoztatás az életében történt „fájdalmas események” miatt szükséges.

Fotó: Getty Images Forrás: Pages Six