Heidi Klum anyaszült meztelenül ünnepelte házassági évfordulóját

2024. augusztus 05.
Heidi Klum ismét felforrósította a hangulatot, ugyanis egy bevállalós képpel lepte meg követőit. A német szupermodell ezúttal melltartó nélkül pózolt a kamera előtt a házassági évfordulóján.
Meztelenül ünnepelte házassági évfordulóját Heidi Klum

Ahogyan azt már megszokhattuk, a német szupermodell, Heidi Klum szereti extrémebbnél extrémebb ruhakölteményekkel meglepni  a közönséget. Az 51 éves Klum májusban például egy teljesen áttetsző ruhában érkezett meg az amfAR gálára, de olyan is megesett, hogy születésnapja alkalmából anyaszült meztelenül pózolt a kamera előtt. Heidi Klum legutóbb július elején okozott meglepetést a rajongóinak, mivel ekkor sem bízta a dolgokat a véletlenre. A szupermodell egy mélyen dekoltált szexi fehérneműben vonta magára a világ figyelmét és szinte semmit nem hagyott a fantáziára. 

Heidi Klum ezúttal nem a születésnapját, hanem ötödik évfordulóját ünnepelte 16 évvel fiatalabb férjével, Tom Kaulitzal. A szupermodell az Instagram-oldalán újságolta el követőinek, hogy a tengerparton töltötték a nagy napot, ráadásul Heidi ismét egy bevállalós képpel lepte meg a közönséget. A modell melltartó nélkül pózolt a kamera előtt. 

Ünnepeljük a szerelmünket ma és mindennap. Nem is kívánhatnék jobbat, szeretlek” – írta a bejegyzéshez.

A turbékoló pár tavaly tortával, rózsákkal és szív alakú léggömbök tucatjaival ünnepelte az újabb együtt töltött évet. Nem titok, hogy a szupermodell arra is nyitott lenne, hogy közös gyermekük szülessen – legalábbis erről beszélt nemrég egy interjúban.

Heidi Klum és Tom Kaulitz 2019-ben mondta ki a boldogító igent Olaszországban. A szupermodell idén lett 51 éves, azonban aktívabb életet él, mint valaha. Azt mondja, megvan az előnye annak, hogy nagy a korkülönbség a férje és közte. Heidi Klum büszke magára, amiért lépést tud tartani Tommal, és azzal viccelődött, hogy bár a legtöbb ember úgy érzi, hogy még azelőtt le kell feküdnie, hogy felkeljen a nap, ő örül, hogy ilyenkor még ébren van.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images