Hiába a válás, Ben Afflecket rég láttuk ennyire boldognak

2024. augusztus 11.
Ben Affleck szokatlanul boldognak tűnt, amikor csütörtökön megérkezett a kaliforniai Beverly Hills-i irodájába.
Ben Affleck Jennifer Lopez válás

Az elmúlt pár évben Ben Affleck leginkább a szenvedő arckifejezéseiről vált híressé – a színész több alkalommal is látványosan rosszul érezte magát, amikor különféle puccos eseményeken kellett megjelennie felesége, Jennifer Lopez mellett.

Talán ezért is volt olyan meglepő, amikor a napokban a színészt óriási mosollyal az arcán fényképezték le, amint egy öltönyben és egy nagy fekete táskával a kezében besétált az irodájába. Ben Affleck vidám fotóit itt tudod megnézni!

Bár a színész kifejezetten boldognak tűnt, egy forrás a Page Sixnek nemrég azt nyilatkozta, hogy az idei nyár meglehetősen nehéz volt  számára a Jennifer Lopezzel zajló válási procedúrája miatt.

„Csak próbál koncentrált maradni, és minden napot a lehető legjobbá tenni” – mondta a forrás pénteken.

A Jennifer Lopez és Ben Affleck szakításáról szóló pletykák május óta kavarognak. Akkor történt, hogy az 55 éves Lopez egyedül sétált végig a Met-gála, majd a legújabb filmje vörös szőnyegén. A férje, Ben Affleck egyik eseményre sem tartott vele.

Ben Affleck és JLo válása elkerülhetetlen

Belsős információk szerint Jennifer Lopez saját italmárkája volt az egyik dolog, ami megtörte az egykori álompár kapcsolatát. Bár az énekesnő már azelőtt elindította a saját italgyártó cégét, hogy újra összejött volna a színésszel, ami azt jelenti, hogy Ben Affleck nagyon is tisztában volt az üzlettel, és eleinte támogatta is azt. 

Hogy akkor mégis idővel miért zavarta ennyire Ben Afflecket a felesége vállalkozása? Barátai szerint – mint gyógyulófélben lévő alkoholista – Ben Affleck úgy érezte, hogy JLo nem veszi figyelembe az állapotát azzal, hogy vodkát és és tequilát kezdett árulni. Elvégre hosszú éveket töltött a függőségével való küzdelemmel.

Amikor a márkát JLo tavaly először a piacra dobta, Ben Affleck állítólag nagyon megdöbbent. A sértettségét csak fokozta, hogy úgy vélte, felesége motivációja az italmárka elindítására pusztán a még több pénz felhalmozása volt.

Ben Affleck először 2001-ben kért segítséget alkoholizmusa miatt, azóta többször is járt elvonón.

Hogy a helyzet még rosszabbá váljon, Jennifer Lopez ezután egy promóciós kampányba kezdett, ahol arról mesélt a sajtónak, mennyire szeret inni, mert így tudja igazán ellazítani és elengedni magát. 

A színész egyik barátja a Daily Mailnek így nyilatkozott: „Bennek meg kellett küzdenie azért, hogy visszanyerje az életét, miután legyőzte az alkoholt. Tudva, hogy mindent elvesztett, beleértve a családját, és tudva, hogy esetleg visszaeshet, Jen úgy döntött, hogy pusztán kapzsiságból egy saját alkoholmárkát indít el. Ez volt az egyik dolog, ami megtörte a kapcsolatukat. De Ben megmentette a józanságát.”

Információk szerint Jennifer Lopez és Ben Affleck már előkészítették a válási papírokat, és nyár végén beadják a válókeresetet.

Fotó: Getty Images