Legújabb fotóján Madonna olyan fiatalnak tűnik, mint a saját 24 éves fia

2024. augusztus 12.
Madonna a fia születésnapja alkalmából egy közös képet készített a 24 éves Roccóval. A képen egészen úgy tűnik, mintha anya és fia nagyjából egyidősek lennének.
Madonna fia születésnap

Madonna szívhez szóló születésnapi üzenetet küldött fiának, Roccónak, aki most töltötte be 24. életévét.

A pop királynőjének legidősebb fia vasárnap ünnepelte a születésnapját, aminek alkalmából Madonna több képet is megosztott fiáról a közösségimédia-oldalán. „Hála Istennek a művészetért. Hála Istennek érted. Sok életen át együtt voltunk. Köszönöm, hogy ismét engem választottál. Szeretlek – az örökkévalóságig” – írta Madonna a képválogatás mellé.

A fotókat nézve nem lehetett nem észrevenni, hogy a legelső közös képükön Madonna mennyire fiatalosnak tűnik. 24 éves fiával pózolva szinte úgy tűnik, mintha ő is a húszas éveit taposná. Azt persze nem tudni, hogy a plasztikai műtéteknek vagy a képen használt filtereknek köszönheti ezt a kortalan megjelenést.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés

 

A 65 éves Madonna legidősebb fia, Rocco az egykori férjétől, Guy Ritchie-től született. Érdekesség, , hogy Madonna és Rocco hosszú évekig nem is beszéltek egymással. A fiú egy időre a social oldalakról is törölte magát, és apjához, Guy Ritchie-hez költözött, aki 2015-ben újranősült. 2022-ben azonban mintha megtört volna a jég anya és fia között: azon a hálaadáson a popkirálynő egy olyan családi fotót osztott meg az Instagramon, amelyen mind a hat gyerekével együtt pózolt.

Roccón kívül Madonnának még másik öt gyereke van: a 27 éves Lourdes, a 18 éves David, a szintén 18 éves Mercy, valamint az ikrek, a 11 éves Stella és Estere.

Fotó: Getty Images