Kylie Jenner végre kitálalt Timothée Chalamet-val való kapcsolatáról

2024. augusztus 17.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet románca körül egy ideje már baljós csend ült, a reality-sztár azonban nemrégiben egy interjúban tálalt ki az egész világot sokkoló kapcsolatról.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet utoljára idén januárban jelenet meg együtt

A külvilág számára úgy tűnhet, baljós csend lengi körül Kylie Jenner és Timothée Chalamet kapcsolatát. A szokatlan szerelmespárról egy ideje már nem igazán lehetett új közös képeket látni, vagy bármilyen hírt olvasni: kapcsolatuk híre tavaly robbant be a médiába, majd több nagyszabású eseményen is láthattuk őket együtt Beyoncé-koncerttől kezdve a US Openen át a Golden Globe-díj-átadóig. Felmerülhet tehát a kérdés, hogy a nagy hallgatás mögött vajon Kylie Jenner és a Dűne sztárjának szakítása állhat-e?

Valójában csak praktikus okok szakítják el egymástól a szerelmeseket: Timothée Chalamet gőzerővel dolgozik a Bob Dylanről szóló életrajzi filmen (A Complete Unknown) ami miatt New Yorkba kellett költöznie, miközben Kylie Jenner továbbra is kaliforniai otthonában neveli két kisgyerekét, akik még előző házasságából, Travis Scott-tól születtek. Bár a távolság miatt most kicsit alacsonyabb lángon ég a szerelem, Kylie Jenner friss Vogue-interjúja alapján úgy tűnik, korántsem aludt ki!

Kylie Jenner és Timothée Chalamet: hosszú távra terveznek

A beauty-mogul a lapnak adott interjúban elmondta, tudatosan próbálta távol tartani kapcsolatát a reflektorfénytől, ugyanis a magánélete őrzése nagyon fontos számára. Még akkor is, ha a világ gyakorlatilag nap mint nap követheti őt a családja életéről szóló realityben: Kylie Jenner egyébként állítólag ezzel kapcsolatban is szigorú szabályokat hozott szerelme vonatkozásában.

Egy Jennerhez közeli forrás azt mondta, Kylie még a családjával is szembefordult, hogy távol tartsa Timothée Chalamet-t a sorozattól, noha anyja, Kris Jenner nagyon szerette volna, ha a fiatal színész is feltűnik benne. Az informátor szerint Kylie Jenner és Timothée Chalamet „komoly kapcsolatban vannak és még az eljegyzés is benne van a pakliban, bár ez valószínűleg még nem mostanában esedékes”. A forrás azt is elmondta, Kylie Jenner nem szeretne még nagyobb felhajtást kapcsolata körül, inkább arra törekszik, hogy a szerelem tartós legyen közöttük.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images