Tom Cruise elképesztő gesztust tett egyetemista lányáért, akivel 11 éve nem tartja a kapcsolatot

2024. augusztus 23.
A 18 éves Suri Cruise most elsőéves a Carnegie Mellon Egyetemen. Katie Holmes és Tom Cruise lánya vasárnap költözött be a kollégiumba, ahová édesanyja is elkísérte.
Tom Cruise Suri Cruise egyetemi tandíj

Az iskola honlapja szerint augusztus 26-án kezdődnek az órák a pennsylvaniai Pittsburghben található magánegyetemen. De Surinak nem kell csekket írnia a tandíjért. És az édesanyja, Holmes sem fog.

Ehelyett Suri apja, Tom Cruise fogja kifizetni a pénzt, hogy a lány főiskolára járhasson. Ez azért van, mert 2012-ben, amikor hat év házasság után elvált Katie-től, úgy döntöttek, hogy neki kell fedeznie a lány teljes iskoláztatását. Jelen esetben ez 65 ezer dollárt jelent, ennyi ugyanis a CMU éves tandíja.

A válási dokumentumokból kiderült, hogy Tom Cruise nemcsak az iskoláztatást fizeti. Az orvosi, fogorvosi, biztosítási, oktatási, főiskolai és egyéb iskolán kívüli költségeket is ő állja. De valószínűleg már nem fizeti volt feleségének az évi 38 000 dolláros gyerektartást, mivel Suri már betöltötte a 18-at. 

Ugyan a színész ígéretet tett a költségeket illetően, és állja is a szavát, apát és lányát már több mint egy évtizede nem látták együtt. Az utolsó közös képük a nyilvánosság előtt 2013 áprilisában készült. Suri utalt arra, hogy nincs jóban az apjával, és a vezetéknevét Cruise-ról Noelle-re változtatta, ami Katie Holmes középső neve.

A rossz kapcsolat hátterében egy bennfentes szerint Tom Cruise döntése áll. Ennek hátterében pedig a színész számára oly fontos szcientológia áll. 

A kollégiumi szobák egy, két vagy három személy számára is kialakíthatók, igénytől és ártól függően. Suri egy másik diáklánnyal osztozik egy szobán egy csak nőkből álló kollégiumban.

Forrás: DailyMail, fotó: Getty Images