Angelina Jolie-t egy rapperrel hozták hírbe a Velencei Filmfesztiválon

2024. augusztus 30.
A Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegének egyik legragyogóbb csillaga Angelina Jolie, akire azonban nemcsak emiatt, hanem a rapper Akala miatt is felfigyeltek, akivel együtt egy hotelből távozott.
Angelina Jolie Akala randevú Velencei Filmfesztuvál

Az elmúlt egy évben többször látták találkozgatni a rappert és a színésznőt, akivel a filmfesztiválon is megjelent és láthatóan nagyon egy hullámhosszon pendültek. Egyes források már májusban hírül adták, hogy Jolie több mint egy éve randizgat a 40 éves brit zenésszel. Egy bennfentes viszont elárulta, Jolie évek óta mély barátságot ápol nemcsak Akalával, de partnerével, Chanelle-lel is – aki egyébként szintén ott volt velük Velencében.

A színésznő egy másik közeli ismerőse szerint a két művészt elsősorban a közös érdeklődés és elkötelezettség köti össze. „Ugyanaz a szenvedélyük, amikor társadalmi és humanitárius ügyekről van szó. Az évek során több kollaborációt is csináltak, amelyek olyan globális kérdésekre fókuszálnak, mint az emberi jogok. Angie nagyon elismerően beszél róla.”

Akalát egy jamaicai irodalmi fesztiválon Agelina Jolie-val és a színésznő két lányával, Siloh-val és Zaharával látták. Egy bennfentes szerint ez azonban csak még vonzóbbá teszi Jolie számára a férfit, hiszen végtelenül fontosak számára a gyerekei. Egy interjúban nemrég azt nyilatkozta, senki nem áll olyan közel a szívéhez, mint hat gyereke.

Kettejük összeboronálása nem most kezdődött. A Jolie és a rapper barátsága körüli találgatások nyolc évvel azután indultak útjukra, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt elváltak. Köztudott, hogy a volt sztárpár csúnyán vált el, amit ráadásul évekig tartó jogi huzavona is tarkított. Ennek során ingatlanokkal, vállalkozásokkal és hat gyermekük – fiaik, Maddox és Pax Thien, lányaik, Zahara Marley és Shiloh Nouvel, valamint az ikrek, Knox Léon és Vivienne Marcheline – felügyeleti jogával kapcsolatos nézeteltérésekről volt szó. Jelenleg is egy pereskedés zajlik, amelynek középpontjában ezúttal közös borászatuk, a Chateau Miraval áll.

A színésznő saját elmondása szerint még nem heverte ki a csúnya, hosszúra nyúló válását Brad Pitt-tel, így azóta nem bonyolódott komoly kapcsolatba és a felszínes románcok is hidegen hagyják. Ahogyan decemberben fogalmazott: „Nem igazán van… szociális életem.”

Forrás: People, fotók: Getty Images