Tallulah Willis az autizmusáról, felívelő karrierjéről és édesapjával való kapcsolatáról beszélt

2024. augusztus 30.
Tallulah Willis régi álmát váltotta valóra karrierjében – erről, édesapja egészségi állapotáról és a mindennapi apró örömök szépségeiről számolt be Demi Moore és Bruce Willis lánya. Úgy fest, sokat tanulhatunk a nemrégiben autizmussal diagnosztizált Tallulah-tól.
Tallulah Willis autizmus Bruce Willis

Tallulah Willis egy interjúban arra a kérdésre, milyen lenne számára egy tökéletes szabadnap, a következőt felelte: egyszerű pillanatokkal teli. „A legjobb napom úgy indulna, hogy a párommal (a zenész Justin Acee-vel) nevetve ébredek fel, ami őszintén szólva gyakran előfordul. Aztán elvinnénk a két kutyámat sétálni a környékre, és órákon át kóricálnánk velük a városban.”

Nem mintha mostanában sok szabadideje akadna Tallulah-nak. A Los Angeles-i vállalkozó és művész most a Kumi Kookoon luxus selyemmárka Kumi KøøBuu nevű kapszulakollekcióját dobja piacra. Willis már korábban is rajongott a cégért, olyannyira, hogy három éve megkereste őket egy együttműködés reményében. A kollaboráció a festett selyem új, vibráló árnyalatait eredményezte, amelyek különböző termékekben, köztük ágyneműhuzatokban köszönnek vissza.

 

Rumer Willis, Bruce Willis, Demi Moore és Tallulah Willis 2018-ban Los Angelesben

Rumer Willis, Bruce Willis, Demi Moore és Tallulah Willis 2018-ban Los Angelesben

Tallullah-nál nemrég diagnosztizáltak autizmust. A művész számára ez sok mindent megmagyarázott sok olyan kérdésre saját magával kapcsolatban, amelyekre korábban nem talált választ. Az egyik ilyen, hogy miért rendkívül kifinomultak az érzékszervei: a gyermekkora óta fokozott ízlelés-, szaglás-, tapintás-, látás- és hallásérzéke. Ezek egy része a munkája során kifejezetten segíti.

Tallulah arról is beszámolt, hogy, akárcsak többi testvére, igyekszik sok időt tölteni édesapjával. Bruce Willisnél 2022-ben afáziát diagnosztizáltak, ezután visszavonult a színészettől. 2023-ban pedig ezt a diagnózist egy újabb követte 2023 februárjában, amikor frontotemporális demenciát is megállapítottak a színészlegendánál.  

Tallulah elárulta, mire a legfontosabb figyelnie, mielőtt találkozik az apjával:

„fontos, hogy nyitottan lépjek be az ajtón, és tudjam, hogy stabil vagyok, hogy jól vagyok. És biztosnak kell lennem abban, mielőtt találkozunk, hogy teljesen jelen tudok majd lenni.”

Nemcsak Tallulah, hanem Bruce Willis egész családja, köztük lányai, volt felesége, Demi Moore, jelenlegi párja és unokái is sok időt töltenek a színészlegendával. Tallulah testvére, Rumer apja születésnapján egy Instagram-posztban gyűjtötte össze kedvenc közös képeiket egy megható szöveg kíséretében.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Rumer Glenn Willis (@rumerwillis) által megosztott bejegyzés

 

Idén júniusban pedig Demi Moore-ral közös gyerekei apák napján köszöntötték fel egy tüneményes poszttal „igazi lányos apukájukat”.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Demi Moore (@demimoore) által megosztott bejegyzés

 

Forrás: People, fotó: Getty Images