Az egész család összefogott – megható gesztussal köszöntötték fel Bruce Willist apák napján

2024. június 17.
Június harmadik vasárnapján az édesapákat ünnepeltük, éppen ezért a demenciával küzdő Bruce Willis családja tett arról, hogy emlékezetessé tegyék a színész számára ezt a napot.
Így köszöntötte fel Bruce Willist a családja Apák napja alkalmából

Az elmúlt évtizedekben az egész világ szemtanúja lehetett annak, hogy a jelenleg demenciával küzdő Bruce Willis milyen csodásan bánik gyermekeivel, sokan pedig tipikus lányos apukaként hivatkoznak rá. Nemrég például legidősebb lánya árulta el, hogy a színész milyen csodásan bánik egyéves unokájával. Bruce Willis lánya, Rumer Willis néhány héttel ezelőtt egy szívmelengető fotósorozatot osztott meg egyéves kislányáról és a színészről. Ekkor azt mondta, hogy mindig elkapja a nosztalgia, ha lányával látja édesapját, majd azt is hozzátette, miszerint Bruce teljes mértékben lányos apuka. 

„Ő teljes mértékben lányos apuka. Láttam, hogyan bánik a kishúgaimmal” – mondta. 

Bruce Willist megható módon köszöntötte fel családja apák napja alkalmából

Június harmadik vasárnapján az apákat ünnepeljük, így a színész családja egy nagyon megható gesztussal ünnepelte a nagy napot. Bruce Willisnek összesen 5 lánya van, akik közül Rumer, Scout és Tallulah a legelső, vagyis a Demi Moore-ral való házassága alatt született. Bruce 2009-ben vette feleségül Emma Heming Willist, akivel két kislányt nevelnek. 

Demi Moore, Emma Heming és a színész lányai összefogtak, hogy egy nosztalgikus galériával ünnepeljék Bruce Willist a nagy napon. A galériához nemcsak fotók, hanem egy szívhez szóló üzenet is társult. 

Boldog apák napját a kedvenc lányos apukánknak. Szeretünk!

– írta a bejegyzésben. 

A színészről és lányairól nemcsak mostani, hanem megható, aranyos gyerekkori fotókat is közzétettek. 

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images