Szokatlan színek: hat különleges manikűr őszre

2024. augusztus 29.
Bár az ősz alapvetően a mély, hangulatos és földes árnyalatokról szól, az őszi manikűrszínek között akad néhány meglepetés. Profi körmösök kedvenc tónusait hoztuk el.
Két női kéz, egyik narancssárga, a másik zöld körömlakkban

Az ősz a kényelemről és kicsit talán a nosztalgiáról is szól, amihez a manikűrválasztás is rendre igazodik. Olyan színeket választunk, amelyek az időjárás lehűlésével egy kis melegséget hoznak a mindennapokba. Az őszi manikűr trendszínei között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb árnyalatot, legyen az épp egy földszín vagy egy vagány fémes árnyalat.

Élénk rózsaszín

A Barbiecore egyszerűen nem tud kimenni a divatból, pláne azoknál, akik szeretik figyelmen kívül hagyni a szabályokat, például egy fényes, fiatalos fuksziával vagy görögdinnyével. 

NAILBERRY L\'Oxygéné Bubble Gum körömlakk
Manucurist Green Nail Lacquer Capucine körömlakk

Szelíd rózsaszín

A finom, a balettruha visszafogott rózsaszín tónusát idéző színt azok válasszák ősszel, akik egy olyan semleges árnyalatra vágynak, ami fényes csillogást és egészséges ragyogást kölcsönöz a körmöknek.

OPI Bubble Bath körömlakk
Essie Ballet Slippers körömlakk

A fém árnyalatai

A fémes manikűr öltöztet! Mindegy, hogy a hideg tónust, a meleget, az ezüstöt vagy az aranyat választjuk, az árnyalattal ősszel mellélőni nem lehet.

Douglas Metal Silver körömlakk
Dior Vernis körömlakk

Földes zöldek

Bár a földes zöld tónusok kellőképp semlegesek ahhoz, hogy bármilyen ruhához passzoljanak, ezzel együtt látványos játékosságot visznek az összképbe.

Gucci Melinda Green körömlakk
Max Factor Green Room körömlakk

Élénk narancssárga

Ősszel ugyan sokan inkább a földszínekre szavaznak, egy élénk, mókás árnyalat jót tesz a hangulatnak. Egy feltűnő narancssárga pont ezt tudja, és az ráadásul az ősz tónusai között is fellelhető.

Sally Hansen Miracle Gel 90\'s - Nr. 892 Be bRight Back körömlakk
Hermès Orange Boîte körömlakk

Meleg barna

Legyen az a fahéj, a tejcsokoládé vagy a pörkölt kávé tónusa, a barna meleg, őszi árnyalatai megnyugtató érzést keltenek.

Chanel Le Vernis SPIRITUELLE körömlakk
Rimmel Camo körömlakk

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images