Gondoltad volna? Ezzel turbózza a libidóját Kate Winslet az 50-hez közelítve!

2024. szeptember 24.
Az Oscar-díjas színésznő Kate Winslet őszintén mesélt egy podcastban arról, hogyan pörgeti a libidóját közel az 50-hez.
Ezzel turbózza a libidóját Kate Winslet az 50-hez közelítve

Nemrég a Titanic sztárja volt Elizabeth Day regényíró podcastjának vendége. Kate Winslet többek között azt is elárulta, hogy libidója jelentősen megnövekedett a tesztoszteronpótló terápia után.

Miközben válaszolt egy hallgató kapcsolati kérdésére, hogy miként éleszthetné fel a szexuális vágyát a régi barátjával, a 48 éves Kate Winslet megosztotta saját egészségügyi tapasztalatait a libidójával kapcsolatban.

„Néha a nők libidója csökken, mert előfordulhat, hogy baj van a pajzsmirigyükkel. A tesztoszteronszinteddel is adódhatnak problémák” – mondta az Oscar-díjas Kate Winslet.

„Sok ember nem tudja ezt, de a nők szervezetében is van tesztoszteron – tette hozzá Kate Winslet. – És ha sikerül megfelelően beállítani – mert ez olyasmi, amit meg lehet tenni – , akkor újra szexinek fogod érezni magad…”

Kate Winslet egy podcastban mesélt a libidójáról

Kate Winslet egy podcastban mesélt a libidójáról

Kate Winslet azt is javasolta a hallgatóknak, hogy ellenőrizzék a pajzsmirigyüket és a tesztoszteronszintjüket: „Ezek a dolgok közvetlen hatással lehetnek arra, hogyan érzitek magatokat valójában. Nem a ti hibátok, a testünk furcsa, és néha szokatlanul viselkedik, különösen, ahogy öregszünk.”

Kate Winslet, aki lassan az 50-hez közelít, teljesen elfogadja, hogy öregszik és régóta legendás a testpozitivitása, főleg azok után, hogy rengeteg kritikát kapott Hollywoodban a külseje miatt. Évekkel ezelőtt azt is elárulta, hogy 12 éve nem állt mérlegre, szóval fogalma sincs, mennyi lehet a súlya, nem is nagyon érdekli és azt sem hagyta, hogy az Easttowni rejtélyek során a szexjelenetben kiretusálják a pocakját.

Forrás: Marie Claire Greek, Fotók: Getty Images