Január? Itt az ideje beszerezni egy-két sportcuccot az újévi fogadalmunk mellé

2020. január 13.
Új év, új fogadalmak, amelyek legtöbbször a táplálkozásra, mozgásra vonatkoznak. Ha nehéz elindulni azon a bizonyos úton, akkor próbáljunk olyan ruhadarabokat, eszközöket, kiegészítőket beszerezni, melyek a kitűzött cél felé vezetnek minket!

 Lehet ez egy szuper jógaszőnyeg, egy színes súlyzó vagy különböző szettek, melyek nemcsak praktikusak, de rendkívül mutatósak is. Ahogy a hétköznapi öltözködésünk során, úgy a sportok idejére is érdemes olyan darabokat választani, amelyek remekül idomulnak a testünkhöz. Hiszen hiába szép egy darab, ha nem kompatibilis az adottságainkkal. Természetesen azt is érdemes figyelembe vennünk, hogy milyen sporthoz milyen outfitet válogatunk össze, hiszen a kényelem nagyon fontos a mozgásban.

Nem csupán rövid, magas derékkal ellátott passzos vagy bő nadrágokkal találkozhatunk, hanem olyan kezeslábasokkal is, melyek szinte második bőrként lapulnak a testünkhöz, megmutatva domborulatainkat. Van, aki nem szereti, ha nagyon sokat mutat meg testéből az edzős felszerelés, ezért érdemes zárt sportmelltartókra vadászni a passzos szettek alá: ezekből már van cipzáros és szimpla belebújós opció is. De az egyszerű, bővebb pólók is tökéletesen szolgálnak azoknak, akik nem szeretik a tapadós holmikat.

Akár passzos, akár lenge felső mellett döntünk, nagyon fontos a jó minőségű, megfelelő méretű és kellőképpen rögzítő melltartó kiválasztása. Az elasztikus anyagvariációk mellett ezernyi minta közül válogathatunk idén, így talán kicsit könnyebb lesz nagy levegőt venni és megindulni a konditerem felé.

Leopárdmintás jóganadrág 320 DTLA 21 000 Ft

Cipzáros sportmelltartó Oysho 29,99 €

Márványos nadrág Stronger 79 €

Sportoverál H&M 6995 Ft

Színes sportmelltartó P.E NATION/Farfetch 138 €