5 stílusos szett Charlène monacói hercegnétől – Vegyünk tőle leckét eleganciából!

2021. június 22.
Charlène monacói hercegné nem csak vendégként vett részt Olimpián, hanem versenyzőként, méghozzá úszónőként. Az alakja ma is csodás, így lényegében bármit felvehetne, ő azonban nagyon is megválogatja, milyen ruhába bújik. Mutatunk néhányat igazán stílusos választásaiból!

II. Albert monacói herceg felesége, Charléne hercegné 1978-ban született Zimbabwében, ismertségre nemcsak házassága révén tett szert, hanem azért is, mert dél-afrikai úszónőként a Sydneyben rendezett olimpián is részt vett. Bár már korábban is találkoztak, a nála kereken 20 évvel idősebb II. Albert herceggel 2006-ban fűzték szorosabbra a szálakat. Eljegyzésükre 2010-ben, az esküvőjükre pedig 2011-ben került sor.

II. Albert monacói herceg feleségével, Charlene hercegnővel

A nagy napot követően Charlène hivatalosan is hercegné lett. 2014-ben egy ikerpárnak adott életet: bár a gyerekek közül Gabriella hercegnő látta meg előbb a napvilágot, az öröklési törvény értelmében pár perccel fiatalabb öccse, Jakab herceg a trón várományosa. Charlène hercegné nemcsak a hivatalos eseményeken visel stílusosan összeválogatott szetteket, hanem szabadidejében is – egyik kedvenc elfoglaltsága a hercegi család többi tagjával a sportesemények látogatása, ezeken gyakran kapják lencsevégre a jól öltözött hercegnét.

Charléne monacói hercegné családjával, Roberto Cavalli ruhában
2 fotó megtekintése

Házasságkötésük előtt, még 2011-ben látogatott el Charlène hercegné II. Albert herceg és ikreik társaságában a monacói Musée Océanographique-ben rendezett kiállításra, amely a királyi család házasságkötéseibe engedett mélyebb betekintést. Charlène – aki 2013-ban a Marie Claire címlapján is szerepelt – egy spagettipántos, virágmintás Roberto Cavalli ruhát viselt nyitott szandállal. Mai képeit elnézve nehezen hisszük el, hogy elröppent 10 év, a hercegné ugyanis szemernyit sem idősödött!

Egy évvel később, a 2012-es londoni olimpián Piers Morgan készített interjút a hercegi párral. Maga a beszélgetés nem sikerült túl jól (sokan kritizálták az újságíró által feltett kérdéseket), Charlène hercegné megjelenése azonban ezúttal is csodás volt: egy türkizkék színű, Akris márkájú ruhát viselt, ami a 2013-as resort kollekció része volt. Elképesztően jól állt neki ez a szín!

Charléne monacói hercegnő a Forma-1 nagydíjon
4 fotó megtekintése

A 2018-as Forma–1 Nagydíj monacói futamán felhőtlenül szórakozott a hercegi pár. Az első helyen Daniel Ricciardo végzett, a hercegné kedvencének, Sebastian Vettelnek be kellett érnie az ezüstéremmel. Ezen a mozgalmas napon Charlène az Akris márka tavaszi–nyári kollekciójának egyik darabja mellett döntött, a lábára pedig a ruha kékjéhez tökéletesen passzoló Dior magas sarkú került. A győztes pilóta nem kímélte, és alaposan meglocsolta pezsgővel a hercegnő ruháját!

Charléne monacói hercegnő a Forma-1 nagydíjon
2 fotó megtekintése

A 2019-es monacói Forma–1 Nagydíjra készülve Charlène hercegné az Akris legújabb kollekciójának egyik darabját öltötte magára. A rafinált, fekete és púderrózsaszín kombináció első pillantásra merész kivágású ruhának tűnik, ám valójában egy bővülő szárú nadrág is része a kreációnak. Charlène fekete körömcipővel tette teljessé az összeállítást, amiben ezúttal is remekül festett.

Charléne monacói hercegné Louis Vuitton kabátban

Végül egy tavaly téli fotó a hercegi családról: Charlène hercegné egy királykék Louis Vuitton gyapjúkabátot viselt, melynek belsejét a klasszikus márkajelzéssel ellátott selyem borítja. A kabáton minden apró részletet tökéletesen kidolgoztak, a derekat szűkítő, bőrből készült övön is ott díszeleg a jól ismert Louis Vuitton embléma. A család ezúttal egy olyan ünnepségen vett részt, melyen Monaco védőszentje előtt tisztelegnek a jelenlévők.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?