Menő vagy ciki? – Így hordhatod ősszel is a kedvenc Birkenstockodat

2023. szeptember 10.
Tanulj a sztároktól! A hírességek sem akarnak megválni a hidegebb idő beköszöntével sem kedvenc Birkenstock papucsuktól. Mutatjuk, hogyan hordja a biopapucsot zoknival Hollywood színe-java.
Birkenstock szandál zokni ősz
  • Hideget és meleget egyaránt kapunk, ha a papucsunkat, szandálunkat zoknival vesszük fel. 
  • Nem csodáljuk, hogy még a hidegebb időben sem akarnak megválni a hírességek a Birkenstock papucsoktól, hiszen annyira kényelmesek.
  • A papucs-zokni egyértelműen kiszabadult az otthonunk falai közül, már egyáltalán nem ciki így kilépni az utcára.

Azok után, hogy a papucsunkat és szandálunkat zoknival is felvehetjük akár és senki sem szól érte semmit, sőt, kifejezetten trendinek minősülünk, végképp kijelenthetjük: a divatban mindent lehet, ami csak jólesik. És mi eshetne annál jobban, mint a legkényelmesebb lábbelinket megtartani a hűvösebb napokon is? 

A hírességek is abszolút egyetértenek ezzel. Képtelenek megválni az ősz beköszöntével is a kedvenc Birkenstock papucsuktól. Éppen csak felhúztak hozzá egy zoknit. Mutatjuk azt a négy sztárt, aki szerintünk a legmenőbben viseli ősszel is a biopapucsot.

Filmfesztiválra papucs-zokniban

Elsa Hosk a velencei filmfesztiválra érkezett szandál-zokniban

Elsa Hosk a velencei filmfesztiválra érkezett szandál-zokniban

Elsa Hosk a velencei filmfesztiválra érkezett meg Louis Vuitton farmerben és papucs-zokni szettben. Ráadásul a fekete Birkenstockjához fehér zoknit húzott. Ha fel akarunk fedezni némi harmóniát a kényelmes otthoni szettnek is beillő öltözékben, akkor ráfoghatjuk, hogy a zokni színét a pulcsijához igazította a svéd modell.

Gigi Hadid is zoknival hordja a Birkenstockot

Gigi Hadid nem válik meg kedvenc Birkenstock papucsától

Gigi Hadid nem válik meg kedvenc Birkenstock papucsától

A szupermodell sem bírta ki, hogy ne vegye fel a kényelmes papucsot a hűvösebb időben is. Ezt nem csodáljuk, biztos, hogy sokkal praktikusabb viselet, mint a magas sarkú. Gigi Hadid egy lakkbőr Birkenstockot hord rendületlenül (már tavaly is lefotózták ebben a papucsban), amit ezúttal fekete zoknival és fekete biciklis nadrággal kombinált.

Csak leugrottam a sarki boltba…

Peta Murgatroyd táncosnő szandál-zokni szettje tökéletes hétvégi viselet

Peta Murgatroyd táncosnő szandál-zokni szettje tökéletes hétvégi viselet

Peta Murgatroyd ausztrál táncos. Valószínűleg neki is nagyon elege lehet a fellépőruhákból és az ehhez hordott magas sarkúkból, így civilben jobban szeret kényelmes mackónadrágban és papucsban flangálni. A Birkenstockját sem cseréli le akkor sem, ha New York utcáit rója. Tökéletes hétvégi outfit.

Guccihoz is megy a szandál-zokni

Veronika Heilbrunner modell és divatszerkesztő talpig Gucci szettjéhez vett fel Birkenstockot zoknival

Veronika Heilbrunner modell és divatszerkesztő talpig Gucci szettjéhez vett fel Birkenstockot zoknival

Veronika Heilbrunner modell és divatszerkesztő tetőtől talpig Gucci szerelését egészítette ki egy vidám lila Birkenstockkal. Arra azért kíváncsiak lennénk, hogy a hozzá felhúzott fekete zokni is Gucci volt-e vajon. Viszont az biztos, hogy a színes papucs remekül feldobja az egyébként mélabús, földszínű szettet.

Fotó: Getty Images