Melltartó nélküli kardigánnal hódított Anya Taylor-Joy Cannes-ban

2024. május 15.
Anya Taylor-Joy is megérkezett Cannes-ba, hogy ott legyen legújabb filmje, a Furiosa világpremierjén. A színésznő egy elég forró szerelést választott a bemutató délelőttjére.
Anya Taylor-Joy Cannes

Anya Taylor-Joy izgalmas napok elé néz a 77. cannes-i filmfesztiválon. Itt fogják ugyanis először bemutatni a nagyközönségnek a Mad Max: Fury Road film előtörténetéül szolgáló Furiosát, amelynek ő alakítja a főszerepét. 

A bemutató délelőttjén Anya Taylor-Joy megjelent a fotósok és a rajongók tömege előtt. Az alkalomra egy törtfehér, gyöngyökkel és hímzésekkel díszített kardigánt választott, ami alatt semmi mást nem viselt. A nyaknál egy gombbal összegombolt kardigán így teljes rálátást engedett Anya Taylor-Joy mellkasára, aki ügyesen elkerülte a villantásos ruhabaleseteket. A szexi felsőhöz egy fekete forrónadrágot és tűsarkú szandált választott, amivel megadta az alaphangulatot Cannes-ban az estére nézve is. Anya Taylor-Joy vagány szerelését ITT tudod megnézni!

A Vezércsel sakkmesterének főszerepével ismertté vált Anya Taylor-Joy 2022 júniusában kezdte el forgatni a Mad Max legújabb részét, amelyet élete egyik legkeményebb feladatának tekint visszanézve. „Sosem éreztem még magam annyira egyedül, mint amikor azt a filmet forgattam. Nem akarok mélyebben belemenni, de minden, amiről azt hittem, hogy egyszerűen fog menni, nagyon-nagyon nem ment egyszerűen” – nyilatkozta misztikusan Anya Taylor-Joy. Mutatjuk is a film trailerjét!

A 28 éves Anya Taylor-Joy pár nappal ezelőtt egy fehér, áttetsző Jacquemus ruhában jelent meg a cannes-i filmfesztiválon. Letisztult, elegánsan szexi stílusával sokak elismerését kivívta.

Anya Taylor-Joy Cannes-ban

Anya Taylor-Joy Cannes-ban

Forrás: dailymail.co.uk       Fotó: Getty Images