5 angol nyelvű szexpodcast, hogy még forróbb legyen a nyár

2020. augusztus 12.
A podcasthallgatás egyszerű módja annak, hogy kizárjuk a külvilág zajait és közben tanuljunk is valami hasznosat. Nem is csoda, hogy manapság már nincs olyan téma, amiről nem hallgathatnánk felvételt. Bizony, a szex már a podcast világába is betört!

Van pár dolog, amiről nem szeretünk beszélni, mégis tudni akarjuk, hogyan működik, vagy hogy mit gondolnak róla mások, ahogy az is hatalmas megnyugvást tud hozni, ha más embereket hallgatunk azokról a problémákról beszélni, amelyekkel mi is szembenézünk. Erotikus témájú podcastok hallgatása közben senki nem fog ítélkezni felettünk, mégis szinte minden kérdésünkre választ kaphatunk, és még jól is szórakozunk. Ez az öt angol nyelvű csatorna garantáltan segítségünkre lesz a mindennapokban!

1. Doing It! with Hannah Witton

Ahogy az étel, az ital és az alvás, úgy a szex is az alapvető szükségleteink közé tartozik. A társadalom mégis hajlamos ítélkezni vagy sajnálkozni, ha olyan emberek magánéletéről van szó, akik valamilyen, a többség számára szokatlan nehézséggel élnek együtt. Hannah, aki maga is sztómaviselő, kegyetlen őszinteséggel vezet be minket a saját szexuális életébe és olyan más intim témákba, amikre mindig kíváncsiak voltunk, csak soha nem mertünk róluk kérdezni. A YouTuber-podcastgyártó bevezet minket a tisztálkodási kultúrába, a fogyatékossággal élő szexmunkások életébe, és segítségével még azt is megtudhatjuk, hogy milyen az űrben maszturbálni.

2. Inner Hoe Uprising

Valódi, mély beszélgetések, hasfájásig tartó nevetések – ebben a show-ban a legkülönbözőbb és legérdekesebb emberek beszélgetnek szexről, randevúzásról és más égetően aktuális témákról. A műsorvezetők húszas éveiket taposó, színesbőrű queer new yorki feministák, akik elkalauzolnak bennünket a szexuális munka és a szexuális úton terjedő betegségek destigmatizálásába, az LMBTQ+ közösséget érintő politikába, valamint a világjárvány idején történő randizásba is.

3. The Sexually Liberated Woman

Ha meghallgatjuk a szexdúla Ev’Yan Whitney előadásait, akkor garantáltan felszabadultan megyünk a hálószobába. A műsorvezető és vendégei által megvitatott, sokszor kényelmetlen, bonyolult és kihívást jelentő témákon mélyen el fogunk gondolkodni. Ev’Yan csatornáján hallhatunk szexről, genderről, nemi identitásról és testi-lelki gyógyulásról. Őt hallgatva úgy fogjuk érezni magukat, mintha egy barátnőnkkel beszélgetnénk: vendégei előttünk tárják fel legféltettebb titkaikat. A népszerű szexdúla számára nem létezik tabutéma. A hallgatói által legjobban szeretett részben például egy 21 kérdésből álló, szexfókuszú játékot játszik édesanyjával és testvérével.

4. Girls On Porn

Valószínűleg sokunk életében jelentett már problémát valamilyen módon a pornó. A nőket tárgyiasító filmek túlzott népszerűsége a hálószobát és az agyunkat is behálózzák, ha nem vagyunk elég óvatosak. Persze a szakértők szerint itt is a mértékletesség a legfontosabb, azonban már nagyon hiányzott az életünkből egy olyan platform, ahol azért küzdenek, hogy ez a probléma is más irányt vegyen: a Girls On Porn az etikus pornóról szól. A házigazdák, Rachel és Laura körüljárják nekünk a leggyakoribb szexfilmekkel kapcsolatos kifejezéseket, kérdéseket, sztereotípiákat és legújabb kutatási eredményeket. Megvitatják, hogy mi rossz és mi számít jónak, közben pedig segítenek nekünk abban, hogy mi is megtaláljuk a számunkra leginkább izgató, de mégis etikus pornófilmeket.

5. Sex Stories

Akár a magányos estéinket szeretnénk feldobni, akár a párunkkal közösen keresünk izgalmat, mindenképpen pozitív hatással lesz a libidónkra, ha erotikus történeteket hallgatunk. Jól látod: ez egy olyan podcast, ahol az emberek legforróbb, legintimebb történeteiket mesélik el Wyoh Lee műsorvezetőnek. Ha fel szeretnénk pezsdíteni a szexuális életünket néhány új fogással, vagy csak valami szokatlanra, izgalmasra vágyunk, a Sex Storiest nekünk találták ki.

Forrás: Womenshealthmag.com
Fotó: Getty Images