5 perc Johannával: önszeretet jóga és meditáció

2020. szeptember 16.
Ez a pár perces jógagyakorlatsor és meditáció az önszeretetre épül, hogy akár egy szőnyegen is elvégezheted, vagy otthon a kanapédon. A lényeg, hogy tudatosan szánj egy kis időt magadra, kikapcsolásra és feltöltődésre.

„Amikor elkezdtem szeretni magam, mindentől megszabadultam, ami nem tett jót az egészségemnek. Ételektől, emberektől, tárgyaktól helyzetektől, és mindattól, ami csak lehúzott és eltávolított magamtól. Kezdetben ezt »egészséges egoizmusnak« neveztem. Ma már tudom, hogy ez az önszeretet” – Charlie Chaplin

Nagyon sokszor mondják nekem jóga óra előtt az emberek, hogy félnek, mert ők nem olyan ügyesek, hajlékonyak. Lehet, hogy el sem mernek jönni az órára. Teljesen érthető, hiszen tele van a social media szebbnél szebb jógás képekkel, csak az nincs odaírva, hogy mindenki elkezdte valahogy, senki sem született spárgázva!

Annyira felgyorsult a világ, hogy sokszor napközben a pár perc szabadidőnkben is csak kapkodjuk a fejünket az Instagram-képek és Facebook–hírek között. Mindez sokszor kialakít egy megfelelési kényszert: ezekre a külső történésekre, ahhoz hasonlítjuk magunkat, akinek éppen feldobja valamelyik applikáció a képét, és nem halljuk a saját belső hangunkat.

A jóga, meditáció abban segít, hogy visszatalálj a saját belső erődhöz, feltöltődj és szeresd magad. Hiszen, aki rendben van önmagával, az a kapcsolataiban is motivál, boldogít, több szeretetet képes adni.

Ez a pár perces jógagyakorlatsor és meditáció az önszeretetre épül, és akár egy szőnyegen is elvégezheted, vagy otthon a kanapédon. A lényeg, hogy tudatosan szánj egy kis időt magadra, kikapcsolásra és feltöltődésre.

Ennek az önszeretet cikknek köszönhetően ismertem meg az Annabelle Minerals sminktermékeit, amelyek a környezettudatos márkának köszönhetően természetes összetevőből készültek. Ha kicsit odafigyelünk magunkra és természetes szépségápolási termékeket vásárolunk, azzal a környezetünket is óvjuk.

Jó jógázást és meditálást!

Namasté

Johanna

Köszönet az Annabelle Minerals sminktermékekért!

Smink: Nyúl Alexandra
Videó: markarostaphoto.hu
Ruha: KEO sportswear

Promóció

 Olvass tovább!