5 perc jóga Johannával: miért jógázz a karantén után is?

2020. július 10.
Johanna most első kézből szolgál néhány okkal, hogy miért is éri meg a karanténidőszak után is jógázni. Főleg, ha alig 5 percet vesz igénybe.


Sokszor mesélek arról, hogy a jóga olyan, mint az élet kicsiben: egyszer erős, gyorsan reagáló harcosnak kell lenni, máskor pedig nyugodtan és lassan kell cselekedni, vagy pihenni, boldogan, mint egy kisbaba.

A legjobb dolgok pedig sokszor akkor történnek, amikor elengeded az akarást, hogy minden rögtön sikerüljön, az állandó önkontrollt, és csak figyelmesen részt veszel a jelen pillanatban. Ám ez nem mindig olyan könnyű, mint leírni.

Pontosan ez igaz a spárgára és a fejenállásra is: minél gyorsabban akarod, annál nehezebben és lassabban fog sikerülni. Az óráimon megtanítanálak a helyes technikára, testtudatra, stresszoldásra, és hogy egységben legyél önmagaddal. Megtanuljuk elengedni a zakatoló egót, és a tiszta jelen pillanatból, szeretetből töltődni életerővel, nyugalommal és pozitivitással.

A jóga szó a szankszkrit judzs szóból ered, ami azt jelenti: egyesülni, kapcsolódni.
A test-elme-lélek kapcsolata teljes összhangba kerül, ha ezt te is engeded. Segít, hogy megtanuld teljes valódban élvezni a jelent. A jóga segítségével az egész életminőségünk javulhat. A látványos hajlékonyságot és erőt igénylő pózok nagyon időigényesek, van, hogy sikerülhet elsőre, de van, hogy fél vagy akár több évet is kell gyakorolni. De,ami biztos: a pozitív gondolatok, légzőgyakorlatok, ászanák (jógapózok), nyújtások és erősítések már egy óra után érezhető változásokat indítanak el benned.

Ha pedig szeretnél élőben jógázni, hajlékonyabb és erősebb lenni, vagy végre belevágnál a jógába, akkor sok szeretettel várlak az óráimon!

•Minden hétfőn Yogasecrets Downtown 19:15 Stresszoldó Flow (fotózás helyszíne)

•Kéthetente Rooftop jóga az Aria Hotel tetején

•Privát jóga: bejelentkezés Facebookon vagy Instagramon

Online pedig bátran csatlakozz a #vanidomjogazni Facebook-csoportba, ahol számos meditációt és live jógát találsz, többek között a Marie Claire-rel közös videómat.

És még számos különleges programmal készülök nektek! Sok szeretettel várlak az óráimon!


Ha kérdésed van, keress nyugodtan, az Instagramon vagy a Facebookon!

A csodálatos ruhám: JOHANNA10 kóddal -10% lejön a végösszegből.

Láttad már?