5 színes fürdőszoba, amit azonnal elfogadnánk

2020. október 24.
Van valami elbűvölő a színes-mintás zuhanyfüggönyben vagy éppen a vintage padlóburkolatban, de ha ránézünk egy ilyen színes fürdőszobára, kedvünk támad elszaladni a legközelebbi barkácsboltba, és átalakítani a sajátunkat.

Ki emlékszik még arra, amikor Gigi Hadid pár hónappal ezelőtt megosztotta új lakásának fotóit, és a színekben és mintákban tobzódó fürdőszoba (és egyéb dekorációk) megosztották a közösségi oldalakat? Pedig egy vidám, színes, meglepő dizájnfordulatokban bővelkedő fürdőszoba remek inspirációt jelenthet, ha szeretnénk feldobni kicsit a saját otthonunkat, elég, ha csak szemezgetünk a szemet gyönyörködtető és jókedvre derítő megoldásokból.

Béke és szeretet

View this post on Instagram

✨It’s FRIDAY and I’m just here to add a little sparkle to yo feed this morning✨ . . . I added the disco ball in here and ALSO this gorgeous teal double macrame hanger from @shopoverunder 👌🏻 I just got in a box of the best handmade macrame goodies from my friend Natalie over in Hawaii 🏝 Key chains, coasters, earrings, plant hangers, Christmas ornaments…..you name it! She can do it ALL (and with so many different colors!) 💕 Head on over and grab something for yourself with the code – MANGOMANOR – for 15% off! . . . Have a wonderful day, friends! ✌🏻 . . . . . #dailydecordistraction #Hgtvhandmade #bohoismyjam #myplantlovinghome #bohemiandecor #bohemianliving #crashbangcolour #givemeallthecolor #bohostyle #jungalowstyle #interior123 #showmeyourboho #boldbohemians #peepmypad #apartmenttherapy #sodomino #colormadetheroom #pocketofmyhome #colourmyhome #interiordesign #styleithappy #myeclecticmix #myeclectichome #myfavevintagescore #urbanjungle #urbanjunglebloggers #plantsmakepeoplehappy #thenewbohemians

A post shared by Kelli Collins 🌊 (@mango_manor) on

A hippimozgalom virággyermekei inspirálták ezt a békés szigetnek látszó fürdőszobát. Pihe-puha pszichedelikus mintájú szőnyeg, beáramló napfény, színes jelképek és hatalmas fürdőkád csalogatja az embert. 

Trópusi paradicsom

View this post on Instagram

Little Winston is contemplating bath time! 🏝🐠🐈 I would definitely get in! Isn’t this inviting? My sister styled this bath with lots of tropical accessories. A Hunt Slonem scarf definitely sets the mood with tropical vibes!🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝 🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴. • • • #charleston #moreismoredecor #maximalistinteriors #chinoiseriechicstyle #eclectichome #palmbeachregency #myeclecticmix #chinoiserie #maximalism #bohobathroom #tropicalbathroom #lessisabore #chinoiseriechic #bathroomlove #exoticbathroom #luxurybathrooms #bohostyle #eclecticdecor #maximalist #bathroomdecor #bathroomdesign #maximalistinteriors #bohemianinterior #islanddesign #myeclecticspace #moreismore @huntslonem #islanddecor #bohochicdecor

A post shared by Mary F Saunders Art & Design (@maryfsaunders) on

Ha mi nem utazhatunk a trópusokra, miért ne hozhatnánk el a trópusokat az otthonunkba? Papagájok, színpompás madarak, erőteljes, buja zöld árnyalatú falfestés mellé egy egzotikus koktél és egy illatos fürdőbomba is jár, hogy tökéletes legyen az élmény.

Faházhangulat

Azt már tudjuk, hogy idén ősszel a vidéki romantikát felváltotta az erdei faházak idillje. Ez a trend gyűrűzik be a fürdőszobába is. Az ősz árnyalaival színezett faborítás melegséget és biztonságot sugároz, igazi pihentető élmény ilyen fürdőszobában a lazítás.

A szivárvány a csempénken

Vannak, akiknek semmi sem elég. Ha nem tudunk betelni a színekkel és mintákkal, ne féljünk használni azokat. Ha pedig az extremitásokra is van hajlamunk, ne fogjuk vissza magunkat a zuhanyfüggönnyel sem, válasszunk még színesebb és még mintásabb darabot, mint amilyen a csempénk. Garantáltan kipattan a szemünk, amint belépünk egy ilyen színes fürdőszobába. 

Ennyit jelent pár színes szőnyeg

View this post on Instagram

So here’s the thing…my bathroom is really awful and not worth sharing here on Instagram. Seriously, it needs a bulldozer! But I also love to collect beautiful bath mats and towels, and they don’t come any nicer than my little collection from all time faves @sageandclare . Having been dying to style a bathroom shot for ages, I decided to briefly take over my mum’s lovely bright modern bathroom and add some pops of colour from the @sageandclare Terra (+ mid-season) collection, with the super fun Hopi bathmat as the star. Swipe across to see the before photo and a close up of Hopi. The difference these beautiful mats make is unreal, so colourful and so much fun! 🌈💕 . . . . . . #gifted #sageandclare #terracollection #crashbangcolour #colorwithat #apartmenttherapy #bhghome #tastemadedoit #adoremagazine #jungalow #jungalowstyle #bohobathroom #colorfulbathroom #howwewow #modernboho #modernbohemian #tranquilspace #homecanvas #artfullyhomes #eclecticdecor #sodomino #inlovewithcolor #livecolorfully #myhomebeautiful #myhousebeautiful #myhomestyle #ihavethisthingwithcolor #ihavethisthingwithtextiles #bathroomtransformation

A post shared by SARAH WALSH MCINTYRE (@theflamingoandthefox) on

Ha nem akarunk nagy átalakítást eszközölni a fürdőszobánkon, elég, ha néhány vidám szőnyeget és kaspót beszerzünk. Figyeljük meg, mennyit jelent ez a pár színes folt az egyébként steril, indusztriális hatású fürdőben: sokkal otthonosabb, vidámabb és kuckósabb lesz a hangulata. 

Olvastad már?

Fotó: Instagram