A szexterapeuta tanácsai, hogy kihozzátok a maximumot a 69-es pózból

2021. június 28.
A sok kellemes meglepetést tartogató 69-es póznak számtalan variációja létezik, ezek közül hoztunk párat. Tudtad, hogy oldalra fordulva is a mennyekbe repíthet?

A 69-es póz kicsit olyan, mint a futás: vagy imádja valaki, vagy eszébe sem jut kipróbálni – szerencsés esetben a pár mindkét tagja ugyanúgy gondolkodik róla, vagyis senkit nem ér csalódás, amikor felmerül az ötlet, hogy az orális kényeztetésnek ezt a különleges módját is bevessék. Ha mindketten nyitottak vagytok rá, jó hírünk van: szuper tippeket adott egy szexterapeuta, hogy még jobban megszeressétek ezt a pozitúrát, ami az egyik legjobb módja annak, hogy egy időben jussatok a csúcsra!

A szexterapeuta tanácsai, hogy kihozzátok a maximumot a 69-es pózból

Klasszikus 69-es póz

Nem igényel hosszas magyarázatot a kivitelezés: egyszerűen arról van szó, hogy lehetőségetek adódik egy időben adni és kapni is az orális örömöket, vagyis úgy kell elhelyezkedni, hogy a száddal a partnered nemi szervéhez érj, miközben ő is hozzáfér az intim testrészedhez a szájával. 

Kísérletezzetek bátran, kinek hogy a legélvezetesebb: aki felül van, akár a térdén is megtámaszkodhat a hanyatt fekvő fél fejét körülölelve, de érdemes kipróbálni azt is, milyen könyéken támaszkodni.

Ha megvan a mindenki számára kényelmes pozíció, kezdődhet is a játék: a 69-es póz lehetővé teszi, hogy egyszerre adjatok és kapjatok orális kényeztetést, de vándorútra indulhatnak a kezek és előkerülhetnek szexuális játékszerek is!

Ha férfi-nő felállásban kerül sor a 69-es pozitúra bevetésére, a szakértő szerint szerencsésebb, ha a férfi fekszik hanyatt és a nő kerül felülre, mert így könnyebben kontrollálható, hogy a pénisz milyen mélyen kerüljön a nő szájába.

Vízszintes 69-es póz

A klasszikus 69-es póz nem mindenki számára kényelmes, ez azonban nem jelenti azt, hogy le kell mondani erről az örömforrásról: érdemes adni egy esélyt a vízszintes 69-es póznak, ami különleges élményekkel teheti gazdagabbá a párt. 

Nem kell mást tenni, csak oldalra feküdni, egymással ellentétes irányban, hogy lehetővé váljon az egyidejű orális kényeztetés. Ha megvan a mindenki számára ideális testhelyzet, a szájjal, nyelvvel való örömszerzést kiegészítheti a kézi stimulálás, valamint a szexjátékok alkalmazása!

A szexterapeuta tanácsai, hogy kihozzátok a maximumot a 69-es pózból

5 ok, amiért imádni fogjátok a 69-es pózt

Azon túl, hogy rendkívül izgató, számtalan előnye van ennek a testhelyzetnek:

  1. Nincs jobb módja annak, hogy egyszerre éljetek át orgazmust
  2. Mindkét fél egyformán tesz a másik gyönyöréért, vagyis ennél kiegyensúlyozottabb szexpózt keresve sem találnátok
  3. A 69-es szexpóz tökéletes élvezetet nyújt minden felállásban, akár férfi-nő, akár férfi-férfi, akár nő-nő páros dönt úgy, hogy elindul ezen a felfedezőúton
  4. A szakértő szerint a 69-es póz felszabadultabbá teszi azokat, akik szégyenlik a testüket: ebben a felállásban nem kell a másik szemébe nézni, így könnyebb megszabadulni a gátlásoktól
  5. A női orgazmus átélését nagyban elősegíti a csikló izgatása, aminek egyik legjobb módja az orális szex – ez pedig a 69-es pózban tökéletesen megvalósítható

Forrás: Via

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?