Elsöprő orgazmust hoz a lótusz szexpóz

2021. október 23.
A lótusz szexpózban – sok más mellett – az a nagyszerű, hogy arccal egymás felé fordulhattok a kivitelezése során, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a tetőfokára hágjon a hangulat a hálószobában.

A lótusz szexpóz során a férfi keresztezett lábakkal ül, a nő pedig az ölében foglal helyet – az egybefonódást mesteri szintre emelhetitek közben, hiszen intenzív szemkontaktust tarthattok fenn, és semmi sem áll a heves csókcsaták útjába. Kipróbálása során mindketten befolyásolhatjátok a behatolás mélységét és ritmusát, amitől még érdekesebbé válik az érzéki kísérletezgetés.

Elsöprő orgazmust hoz a lótusz szexpóz - Mutatjuk pontról pontra!

Ha olyan testhelyzetet kerestek, ami igazán közel hoz benneteket egymáshoz, a lótuszpóz be fogja váltani a hozzá fűzött reményeiteket, sőt még annál is többet kaphattok tőle. Nézzetek mélyen egymás szemébe, csókolózzatok és indítsátok vándorútra a kezeteket, hogy a behatolás mellett extraörömökben legyen részetek!

A lótusz szexpóz alapja – ahogy a neve is elárulja – a jógából jól ismert lótuszülés, vagyis bevezet a tantrikus szex rendkívül izgalmas világába. A tantrikus szeretkezés lényege a lassú, meditációhoz hasonló egybeolvadás, ami nemcsak testileg erősíti a köztetek lévő köteléket, hanem lelki síkon is mélyítheti a kapcsolatot.

Lótusz szexpóz lépésről lépésre

1) A férfi keresztbe tett lábbal ül az ágyra vagy valamilyen más stabil felületre, ahol biztonságban adhatjátok át magatokat a gyönyöröknek.

2) Állj elé terpeszben – már önmagában ez is rendkívül izgató lesz mindkettőtök számára, s ha tetszik, elidőzhettek kicsit ebben a pózban is –, majd ereszkedj az ölébe. 

3) Lábaddal fond át a derekát, és ha úgy jobban tetszik, a karoddal a nyakát is átölelheted – ez utóbbit ő is viszonozhatja.

Elsöprő orgazmust hoz a lótusz szexpóz - Mutatjuk pontról pontra!

A lótusz szexpóz csak első ránézésre tűnik úgy, hogy a férfi-nő szeretkezéshez találták ki, ez azonban tévedés: ha két nő kap kedvet a kipróbálásához, dildóval vagy felcsatolható pénisszel tehető teljessé az élvezet, ha pedig két férfi érdeklődését keltette fel, a felülre kerülő partnernek anális behatolásban lehet része.

Forrás: Via

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?