Nyaralni mész? Majd az izlandi lovak megírják az automatikus választ helyetted!

2022. május 25.
„A héten szabadságon vagyok, sürgős ügyekben keresse helyettem az asszisztensemet.” Aki lehet, hogy nem más, mint egy izlandi póni?!

Ma már nem lehet anélkül szabadságra menni, hogy ne állítson be az ember automatikus válaszüzenetet, és még így sem garantált, hogy teljesen képesek vagyunk letenni a céges levelezést és telefont. A Visit Iceland felmérése szerint az emberek 45 százaléka még a nyaralás alatt sem bírja ki, hogy ne nézzen rá az e-mailjeire. Ha Izlandra megyünk, az izlandiak viszont azt szeretnék, ha teljesen ki tudnánk kapcsolódni, és úgy tudnánk élvezni a béke és nyugalom szigetét, hogy egyáltalán nem gondolunk a munkára. Ebben a világ legaranyosabb lovacskái is a segítségünkre lehetnek.

izland-level-iras-lo

Ehhez megalkottak egy teljesen működőképes billentyűzetet, ami elég nagy ahhoz, hogy egy ló lépegethessen rajta, majd hagyták, hogy pontosan ez történjen. Természetesen nem értelmes üzeneteket gépelnek a lovak az OutHorse Your Email szolgáltatásban, de ha azt mondjuk, istállón kívül vagyunk, talán mindenki érteni fogja. 

Több nyerítő patás irodai alkalmazottat is alkalmazhatunk az oldalon keresztül. Ott van például Litla Stjarna frá Hvítarholti, egy gesztenyeszínű, csoda szép paripa, aki „gyorsan gépel, de hajlamos elszunyókálni”. Hrímnir frá Hvammi „nagyon összeszedett és hatékony”, fényes szőrű szürke ló, míg Hekla frá Pórkellshóli „egy barátságos póni, aki meglepő hatékonysággal sajátítja el az irodai szlenget”, arról nem is beszélve, hogy fekete-fehér foltjaira nem lehet nem felfigyelni.

Miután legépeltettük a kiválasztott lóval az üzenetet, amit az „irodán kívül vagyok, hagyjon üzenetet” levelünk végére akarunk betűzni, nincs is más dolgunk, mint kijelölni, és bemásolni az e-mailünkbe. Így talán nemcsak mi szórakozunk remekül a nyaraláson, de azok is, akik ezalatt levelet írnak nekünk.

Forrás: Mental Floss Fotó: Instagram

Olvass tovább!