A legforróbb álló szexpózok, amiknek hála azonnal elfelejtkezel az ágyadról…

2022. szeptember 02.
Mindössze annyi a dolgotok, hogy néhány klasszikus, többnyire fekvő pozíciót kiköltöztessetek a hálószobából – pontosabban az ágyatokból. Hidd el, megéri kipróbálni a függőleges verziókat.

Az ágy persze kétségtelenül mindig nagyon hívogató hely az összebújásra, de néha érdemes ellenállni a csábításának, ugyanis az álló szexpózok lehetőséget adnak neked és a partnerednek arra, hogy még változatosabbá és izgalmasabbá tehessétek az együttléteiteket. Ráadásul ezeknek a pozícióknak hála gyakorlatilag bárhol hancúrozhattok, ami alaposan felforrósíthatja a viszonyotokat. És valójában „pusztán” csak arról van szó, hogy néhány „klasszikus” szexpózon variálnotok kell egy kicsit… Már mutatjuk is, hogyan!

Álló szexpózok

Újragondolt misszionárius

A misszionárius szex egy örök klasszikus, aminek nem feltétlenül kell „unalmasnak” lennie – mindössze annyi a dolgotok, hogy elhagyjátok hozzá az ágyat. Az álló változatban a fogadó fél a hátával a falnak támaszkodik, miközben a partnere szemből kényezteti, majd hatol be – ami egyszerűbb is lesz számára, hiszen nem kell a karjaira támaszkodnia, hogy megtartsa a testét.

Lábakat a levegőbe!

A talicskapóz egy kicsit talán bonyolultnak tűnhet (és persze jó erőnlétre is szükség van hozzá), de mindenképpen megéri a próbálkozást. Ebben az esetben a fogadó fél a kézfejeire támaszkodik a földön, a partnere pedig a lábai között áll, és felemeli azokat, hogy aztán a dereka két oldalán tartsa őket – innen a talicska elnevezés. Ezután hátulról behatol… és ha már nagyon belejöttetek a pozitúrába, megtehetitek azt is, hogy az egyik lábat áthelyezitek az adakozó fél vállára. Persze csak óvatosan!

Emelkedj az égbe!

Csupán annyi a teendőd, hogy kulcsold a lábaidat a párod dereka köré, és hagyd, hogy megtartson behatolás közben. De kezdésként talán érdemes a hátadat a falnak támasztanod…

Variációk az orálra

A fogadó fél helyezkedjen el kényelmesen a falnak támaszkodva, a másikótok pedig térdeljen elé, és már kezdődhet is a kényeztető nyelvmasszázs. (Csak ne felejtsetek el egy párnát tenni a térdetek alá…)

Forrás: PopSugar Fotó: Getty Images

Ezt olvastad már?