Nincs cukibb videó az introvertált kutyák találkozójánál

2022. szeptember 15.
Egy kutyapszichológus találkozót szervezett egy parkba félénk kutyáknak. Az ott készült videó a bizonyíték rá, hogy a kutyák is pont olyan furcsák néha, mint az emberek.
  • Ők azok a kutyák, akik ha emberek lennének, valószínűleg csak köszönnének, de két percnél tovább biztosan nem beszélgetnének egy idegennel.
  • Az introvertált kutyák találkozója leginkább az irodai karácsonyi bulira hasonlít. 
  • Az összejövetelt egy svéd kutyapszichológus segítségével Sofia Rosten szervezte és vette videóra, aki mentett kutyájának szeretett volna barátokat szerezni.

Leírhatatlanul cuki és furcsa egyben az introvertált kutyák találkozója, melyen olyan svéd kutyatulajdonosok kedvencei vettek részt, akik nagyon félősek. A bulit, ami leginkább egy kínos irodai partira hasonlít, Sofia Rosten vette videóra, aki mentett kutyája, Quila számára szeretett volna barátokat szerezni.

introvertalt-kutya

Egy kutyapszichológus segítségét kérte Rosten, aki a félős kutyák gazdijainak segít, hogy a kedvenceik is szocializálódhassanak, mint ahogy barátkozóbb szellemű kutyatársaik is teszik. 

Az introvertált kutyák találkozója nagyjából egy órán át tartott, és alapvetően jól érezték magukat. De ahogy a maguknak való emberek, így ők is túltelítődtek ennyi társasági élménytől és – ahogy az a kutyáknál lenni szokott – egymás szagolgatásától. Itt vált cukin kínossá az esemény.

@qilastiktok

Imagine putting a lot of introverts in one room 😅 #funnydogvideos #funnytiktok #funnytiktokvideos #funnypetvideos #funnydoggo

♬ Kinda awkward – ionics

Az esemény ötletgazdája, Sofia Rosten vette videóra és posztolta ki a találkozón készült felvételt kutyája közösségi oldalára. „Ez már az esemény vége felé történt, és annyira vicces volt, hogy minden gazdi egyetértett abban, ezt meg kell örökíteni” – írta Rosten a felvétel mellé.

A TikTokon több mint 4 millióan látták és lájkolták a videót, ami nem csoda. Végtelenül aranyosak és minden introvertált ember átérzi a helyzetüket, amikor egy tekintet többet mond minden szónál, és minden kutya arra gondol: ezt egy e-maillel is el lehetett volna intézni.

Forrás: Huffington Post Fotó: Unsplash

Olvass tovább!