Ezzel a 3 szóval érheted el, hogy egy férfi beléd szeressen

2022. november 03.
Nincs persze bájital vagy varázsszó, amivel bárki egy csapásra belénk szeret, de van három szó, ami – ha tényleg megértjük a jelentését – valóban hozzásegíthet a szerelemhez.

Clayton Olson nemzetközileg elismert párkapcsolati coach elárulta, mi az a három szó, amivel elérhetjük, hogy egy férfi belénk szeressen – vagy azt, hogy a már meglévő párkapcsolatunk minősége javuljon. Bár ez az ígéret meglehetősen ambíciózusnak tűnik, valójában nagyon is van benne valódi érték – főleg ha képesek vagyunk igazán megérteni a három szó jelentését.

parkapcsolat-harom-szo-szerelem-coach

De mi is ez a három szó? Talán meglepő módon nincs benne a szeretlek, és nem is utal semmiféle kecsegtető szexuális ígéretre… A három szó így hangzik: „Én megbízom benned.” Snassznak tűnik? Pedig nem hiába mondják, hogy a bizalom a jó párkapcsolat alapja!

Olson szerint ez a kijelentés – különösen ha a nőktől a férfiak felé érkezik – hihetetlen validáló erővel bír: elismerjük, hogy képesek vagyunk elfogadni, hogy a másik valósága eltérhet a miénktől, és ezzel nincs semmi baj. Hiszünk benne, hogy ahogyan ő ítéli meg a helyzeteket a saját életében, az rendben van. Egyúttal azt is mondjuk, hogy nem akarjuk kontrollálni őt, akár a szerelmi életet illetően, akár az élet más területén. Tiszteletben tartjuk függetlenségét és megbízunk benne. Ez természetesen mindkét félnek kijár egy párkapcsolatban.

Talán elsőre nem tűnik olyan nagy dolognak, de ha megértjük és tényleg komolyan gondoljuk, nagyon erős szavak lehetnek.

Forrás: YourTango Fotó: Getty Images

Olvass tovább!