3 csillagjegy, akik a rossz emberbe szeretnek bele 2022 novemberében

2022. november 03.
A Skorpió-szezon tele van felfokozott érzelmekkel, ám könnyen arra eszmélhetünk ebben az időszakban, hogy minden máshogy alakult, mint ahogy a rózsaszín szemüvegen keresztül láttuk (vagy látni szerettük volna). A csillagjegyek közül háromnak van különösen nagy esélye arra az asztrológus szerint, hogy 2022 novemberében olyan emberbe szeressen bele, akibe egyáltalán nem lenne szabad.
  • Előfordulhat, hogy valóban ámítottak minket, de az is megtörténhet az alábbi három csillagjeggyel, hogy félreértik a jeleket, emiatt kerülnek nehéz helyzetbe a szerelmi életükben.
  • A Skorpió-szezonban minden megtörténhet, ám ilyenkor a legnagyobb az esélye annak is, hogy minden összekuszálódik.
  • 2022 novemberében nagy eséllyel esnek szerelembe olyan emberrel az alábbi három csillagjegy szülöttei, akikről azt gondolják, vonzódnak hozzájuk, de valójában ez nem igaz.

Előfordul, hogy a kedvességet flörtként fogjuk fel, ilyenkor kezdődhetnek a bonyodalmak: rossz emberbe szeretünk bele, és imádatunk tárgya valójában nem táplál irántunk romantikus érzelmeket, legfeljebb barátságot. A Skorpió-szezonban általában pozitív változások állnak be a csillagjegyek szerelmi életében, ám az alábbi három csillagjegy nagy eséllyel nem a megfelelő emberbe szeret bele 2022 novemberében.

horoszkop-2022-november-szerelem

Az Ikrek (május 21. – június 20.) szerelme viszonzatlan marad 2022 novemberében

Az utolsó dolog, amire a csillagjegy szülöttei gondoltak volna, hogy velük valaha előfordulhat: rossz emberbe szeretnek bele. Eddig meg voltak győződve róla, hogy velük ez sosem történhet meg, ám ez most nem az a hely és nem az az idő, amikor szerelmük viszonzásra talál. 

Nehezen fogadják el a csillagjegy szülöttei, hogy a kiszemeltjük nem táplál irántuk gyengéd érzéseket, és ez kínos helyzetekbe sodorhatja az elkövetkező hetekben az Ikreket. Így könnyen előfordulhat, hogy ezúttal a rögösebb úton tanulják meg: mégsem tudnak annyit a szerelemről, mint gondolták.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) nem veszi észre az intő jeleket 2022 novemberében

Az utolsó dolog, ami hiányzott volna a Szűz jegyűek életében, hogy nem a megfelelő emberbe szeretnek bele, ám ez 2022 novemberében mégis könnyen megtörténhet. A csillagjegy szülöttei figyelmen kívül hagyják a Skorpió-szezonban az intő jeleket, ám ezzel csak egy álomképet hajszolnak. 

Fontos, hogy megálljt parancsoljanak a mindent elsodró érzelmeiknek a csillagjegy szülöttei, mert csak így kerülhetik el, hogy akár a munkájuk, karrierjük is veszélybe kerüljön a romantikus álomkép miatt, amit hiába kergetnek.

A Vízöntő (január 20. – február 18.) hamar túlteszi magát a csalódáson 2022 novemberében

A csillagjegy szülöttei mindig kaphatók egy kis kalandra, ám ezúttal olyan emberrel kerülhetnek kapcsolatba, akinek szavait és tetteit félreérthetik, és azt gondolják, romantikus érzelmeket táplál irántuk az illető. Ennek hátterében állhat az is, hogy túl gyorsan vonnak le következtetéseket, és pillanatok alatt meggyőzik magukat arról a Vízöntők, hogy a következő szeretőjük áll előttük. 

Ezúttal azonban könnyen tévedhetnek, sőt, még meg is égethetik magukat azzal, ha a rossz emberbe szeretnek bele 2022 novemberében. Amilyen gyorsan jön a fellángolás, olyan hosszú időbe telhet, mire a Vízöntők kiheverik, hogy ezúttal ők voltak azok, akik megégették magukat azzal, hogy nem győződtek meg a másik ember szándékairól.

Forrás: Your Tango Fotó: Getty Images

Olvass tovább!