Ez a 2 jel elárulja, hogy tartós lesz-e a kapcsolatod

2022. november 28.
Senki nem tudhatja, mit hoz a jövő, de annyi biztos, hogy ha az alábbi két jel nagyon ígéretes kezdetre utal.

Egy párkapcsolat eleje mindig izgalmas, ugyanakkor bizonytalan időszak, amiben senki nem tudhatja, mennyire lesz tartós a dolog. Ezekben az ismerkedésről, összecsiszolódásról szóló helyzetekben érdemes minden apróságra odafigyelni, hiszen egy-két jelből, ha biztosat nem is tudhatunk, egészen megbízhatóan vonhatunk le következtetéseket a párkapcsolat jövőjére vonatkozóan. Mutatunk kettőt, amire mindenképpen megéri odafigyelni!

parkapcsolat-tartos-jelek

1. A hosszú beszélgetések jót jeleznek

Szokták mondani, hogy a kommunikáció minden jó kapcsolat alapja, és ennek tényleg nem érdemes alábecsülni a jelentőségét. Ha már a kapcsolat elején azt érezzük, hogy órákat tudunk egymással beszélgetni, hogy érdekel a másik mondanivalója, és hogy a konfliktusainkat is az őszinte, hiteles kommunikáción keresztül igyekszünk megoldani, az azt jelenti, hogy hosszú távra is megvannak hozzá az eszközeink, hogy tartós párkapcsolatunk legyen.

2. Ígéret szép szó

Általában már a párkapcsolat elején kiderül, hogy a felek mennyire tartják magukat az adott szóhoz. Ez kicsi dolgokban is megnyilvánulhat, például, hogy felhív-e, amikor azt ígérte, odaér-e a megadott időpontra, segítséget nyújt, ha előre megígéri. Az ígéretek betartása őszinteségre és elköteleződésre utal, ezek pedig elengedhetetlenek a hosszú kapcsolathoz. Ráadásul ez egyúttal arra is utal, hogy a másik hajlandó partnere érdekeit saját maga elé helyezni.

Forrás: YourTango Fotó: Getty Images

Olvass tovább!