Innen tudhatod, hogy a másik még nem áll készen egy kapcsolatra

2022. december 15.
Egy alakuló kapcsolat elején még nehéz látni, mennyire lesz tartós a románc, vannak azonban jelek, amikből kiderül, ha a férfi egyáltalán nem gondolkodik hosszú távban.

Futó kaland lesz vagy életünk végéig tartó szerelem? Ezt egy párkapcsolat elején szinte lehetetlen megmondani. Mégis vannak úgynevezett red flagek, vagyis bizonyos figyelmeztető jelek, amik viszonylag megbízhatóan megjósolják, ha egy bimbózó románc korai végre van ítélve.

1. Nem volt még komoly kapcsolata

Ez önmagáért beszél. Ha valahogy sosem volt pár hónapnál hosszabb párkapcsolata a férfinak, akivel randizol, akkor jó eséllyel nem egyszerűen peches volt, hanem problémái vannak az elköteleződéssel.

parkapcsolat-elkotelezodes-randi-hosszu-tav

2. Imád bulizni

Nincs ezzel persze semmi baj, de ha úgy tűnik, még nem nőtte ki a kamaszos vágyat, hogy minden este valami bárban vagy buliban töltse az idejét, akkor valószínűleg nem egy hosszú párkapcsolatban gondolkodik, ami szükségszerűen valamivel nyugodtabb, lassabb tempóval járna.

3. Durván viselkedik másokkal

Flegma a pincérrel, ráförmed a pénztárosra… de mi köze ezeknek a párkapcsolat tartósságához? Ha nincs meg benne a mások iránti alapvető empátia és tisztelet, akkor jó eséllyel egy párkapcsolatban sem képes ezeket megadni – és talán nem is vágyik rá.

4. Nincsen stabil élete

Alkalmi melók, mindig üres pénztárca, mamahotel – természetesen vannak nehéz élethelyzetek, és egyáltalán nem azt akarjuk mondani, hogy a párkapcsolatunkat a másik anyagi helyzetétől kellene függővé tenni. Az viszont tény, hogy a bizonytalan egzisztencia nem ideális egy hosszú távú párkapcsolathoz.

Forrás: YourTango Fotó: Getty Images

Olvass tovább!